Zeer goed!

Goede voorlichting en tot nu toe werkt het product prima.

Snel en op tijd bezorgd

Het zou mij geholpen hebben als er nog iets meer technische details op de website zouden zijn vermeld.

Snel en voordelig

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, correct, snel en zeker niet duur. Kortom TOP!!

Snelle bezorging

Smiddags besteld, en de volgende dag al in huis

Mijn vraag werd op een zeer professionelle manier beantwoord.

Ik wilde mijn Honeywell kamerthermostaat vervangen voor een Honeywell klokthermostaat. Maar ik wist niet of dit zomaar kon. Ik heb mijn vraag/probleem bij Buurs neergelegd. En de volgende dag kreeg ik een duidelijk en professioneel antwoord. En zelf nog met een advies erbij. Ik kan iedereen Buurs aanraden.

Goed geleverd alleen beschadiging doos

Ik had een keukenboiler besteld. Deze was optijd geleverd zoals aangegeven maar de doos was wel een beetje beschadigd. Leek alsof er tape omheen had gezeten die ze er af hebben gescheurd en opnieuw op hadden gestuurd. Voor de rest is er niks mis mee, werkt goed.

Goede ervaring! Binnen een paar dagen bestelling in huis

gghh

Snel en uitstekend

Goede producten en vlot geleverd

Goede snelle service. Krijgt wat je besteld

Prima producten, prima service

Al jaren contact met Buurs over onderhoud en onderdelen voor de Baxi Roca Gavina cobiketel op mijn motorjacht. Altijd prima service, uitleg en advies. Onderdelen altijd snel geleverd. Ook uitstekende informatie op de site. Ik ben bijzonder tevreden! Jos Rees Amsterdam

Tevreden met het product; was volgens beschrijving

Vlotte levering, zoals beloofd. Tevreden met het product (pompschakelaar). Duidelijke beschrijving bijgesloten.

Snel en benaderbaar

Oke

Snelle bezorging met ook dank aan post nl

Product als beschreven en snelle afhandeling.

Prima bedrijf

Duidelijke site, snel geleverd, 100% tevreden.

No nonsense snelle correcte service!! Zeldzaam!

Slecht

Ik heb 2 maanden of langer gewacht op mijn pakket en moest de hele tijd zelf vragen hoe het ermee zat.

Snelle reactie .

Goede onderdeel

Werkt na volle tevredenheid

Vlotte levering, prima handleiding. De thermostaat werkt na volle tevredenheid.

Uitstekende dienstverlening, communicatie, en uitgevoerd wat werd beloofd.

Zie boven

Zeer snelle en correcte afhandeling

Bestelling geplaatst; bericht hierover ontvangen dat order geplaatst is en men hiermee aan de slag gaat. 1 dag later bericht ontvangen van DHL dat goed ontvangen is en klaar gemaakt voor transport. Via track en tracesysteem deze kunnen volgen en 1 dag later, in van te voren bestemd tijdsblok, werd product afgeleverd. Het juiste product met duidelijke werkbeschrijving ontvangen.

Prima product snel geleverd

Prima product, deze waterslag demper werkt uitstekend. Eenvoudige montage tussen kraan en aansluitslang d.m.v het mee bestelde T stuk. De waterslag die voorheen door het hele huis waarneembaar was is totaal niet meer te horen. We zijn hier heel tevreden over.

Prima .snelle bezorging.

Prima geregeld