Super waterslagdemper

Super waterslagdemper. Snel geleverd en alles prima geregeld

Doen niet wat ze beloven!

3x gebeld en opnieuw wordt gezegd dat het artikel de volgende dag wordt bezorgt. Dit heeft een week geduurd.

Prima afgewerkt

Goede prijs en rappe levering van onze nieuwe WiFi kamerthermostaat

Perfect volgens afspraak.

Levering volgens afspraak, het product lijkt erg goed.

Op tijd geleverd en produkt volgens verwachting.

Op tijd geleverd en produkt volgens verwachting.

Perfecte en snelle levering.

Nu in de winkels cartridges voor een oude Epson-printer niet meer te koop zijn is Buurs een prima oplossing, zij hebben alles.

Voordelig, snelle levering en goed verpakt.

Deskundig advies

Een waterslagdemper bestellen en monteren doe ik als leek niet zomaar, maar met de steun van Buurs ging dat uiterst soepel. Goede website, eenvoudig bestellen en binnen een dag in huis.

razend snel

20 minuten voor22.00uur besteld , 's morgens om 11.30 uur geleverd.

Conform toezegging!

Goed en snel

Producten op voorraad, scherp geprijsd, in 1 werkdag in huis ivm voorraad.

Besteld en volgende dag product in huis

Snelle levering, scherpe prijzen en kosteloze (retour)verzending, top!

Snelle levering, scherpe prijzen en kosteloze (retour)verzending, top! Ook fijn : het complete Bonfix programma: ze hebben echt alles.

Zeer vlugge levering

Na 3 dagen was de aflevering al gebeurd, afstand was toch 1200 km Een adres om bij te houden

De levering was zeer snel de volgende dag binnen.

Even een belletje met Buurs over een CV storing. Lekkende 3-weg klep en dus vervanging nodig op korte termijn. Kleine tip was om het expansievat extra te checken. Het onderdeel zou volgens de transporteur na 2 dgn geleverd worden. Verrassend dat de volgende morgen het pakketje netjes verzorgd al binnen was. Top verzorgd en goede service.

Prima service, snel geleverd, duidelijke website

duidelijke website, correcte afhandeling

omdat de naam Buurt op bol.com stond heb ik rechtstreeks een aankoop geplaatst. Dat was net zo makkelijk en nog goedkoper ook. en je hebt dan het idee dat het ook betrouwbaar is. Dus dan dank voor Bol.com. ook.

Snel

Vrijdags besteld, zaterdags al bezorgd en precies dat wat werd besteld. Chapeau.

Gewoon goed!

Snel en goedkoop

Prima firma

Het bestelde produkt een dag later ontvangen dan gepland was maar dat kwam door postnl alles naar behoren en een snelle levering top

Netjes en snel geleverd

Super snel besteld!!

Ik verwonderde me eerst om de prijs van mijn product, was het goedkoopst van heel internet. Het bestellen ging super makkelijk! Ik bestelde rond 17.00u even later kreeg ik al verricht dat het overgedragen was aan PostNL.nl . En de dag erna had ik het product al in mijn bezit, nog nooit zo snel iets geleverd gekregen!! Kan niet beter dankjewel!!!

Had beter gekund.

Heb er een afstands bediening gekocht de info welke ik nodig had was prima. Alleen een gebruiksaanwijzing was niet te krijgen, beetje onvolledig. En na mailtje erover kreeg ik het antwoord zoek het zelf maar uit in de gebruiksaanwijzing van de kachel ?

vlot en voordelig geholpen

De prijsstelling en de vlotte afhandeling hebben me aangenaam getroffen. Zodoende is Bruurs toegevoegd aan mijn vertrouwde leveranciers.

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen