Betrouwbaar

Duidelijke site, Snelle levering,

Snelle levering goede prijs

Thermostaat besteld, snel geleverd. Goede prijs.

Goed bedrijf goede bezoging

Snelle levering Goede communicatie

Super Service!

Mijn bestelling raakte beschadigd tijdens transport en werd zonder problemen de volgende dag zonder kosten opnieuw geleverd. Tav de producten: zeer ruime keuze, voldoende product informatie en scherpe prijzen. Kortom: Warm aanbevolen.

Keurig verpakt !!

Zeer goede ervahing.

Ruime keus, netjes geleverd

Speciaal type badkamerventilator besteld. Na week nog geen bericht van verzending. Klantenservice gebeld. Deze is goed bereikbaar. Bleek niet op voorraad. Dat hadden we graag direct op de website gezien of na de bestelling gehoord. Na 2 weken netjes ontvangen.

Snelle en correcte levering

Goede website

bestelling op zondag geplaatst en dinsdag geleverd.

Om te beginnen een van de weinigen die pompschakelaars (voor vloerverwarming) op voorraad hebben. Nette prijs en vlot geleverd. Prima dus.

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd en concurrerend

Goede producten, concurrerende prijzen, overzichtelijke website en komt goed "naar boven" in google search!

Goede levering.

De bestelling is op tijd en in goede orde ontvangen.

Prima, kan niet beter.

Benodigd artikel makkelijk te vinden. Snel gelevered.

Snelle service en product voldoet aan verwachting

Snel geleverd, goede prijs en kwaliteit

Tevreden

Ruime keuze en snelle levering. Winkel gevonden via website met blauwe mannetje. Rechtstreeks besteld, goedkoper dan via de andere webwinkel. De Honeywell bel voldoet helemaal. Makkelijk te monteren. Keuze uit verschillende melodieën. Helder geluid.

Slecht

Mijn ervaring met Buurs is slecht Ze leveren een zwaar beschadigd buffervat af Na weken geven ze toe en zouden de schade compenseren En vervolgens hoor je er niks meer van Zonder juridische bijstand verzekering zou ik niet met ze in zee gaan.

Slecht

Zeer matige klantenservice. Pas na een week en drie berichten verder reactie op een vraag.

Goed assortiment en vlotte levering

Buurs levert zonder opsmuk goede waar voor een lage prijs

Nieuw product in slechte staat en geen contact met klantenservice

Bij Buurs een nieuwe wasmachineverhoger besteld. Bij het in elkaar zetten zaten er al beschadigingen op en vlekken. Het leek wel een tweedehandse versie. Nog contact opgenomen met de klantenservice, maar nog geen resultaat. Voor bijna €200 had ik toch wel een beter product verwacht. De verhoger is ook zeer instabiel. Heb al extra rubberenplaatjes moeten monteren, omdat het systeem anders tegen de muur botst. Geen aanrader.

Snel en goedkoop.

Heel goed.

Uitstekende winkel.

Uitstekende winkel , goede prijs verhouding en snelle levering, kom zeker nog een keer terug.

Geld nog niet terug en geen reactie op mail

Eind september een order geplaatst en met iDeal betaald, een paar dagen later heb ik deze telefonisch geannuleerd omdat ik er niet meer op kon wachten. Tot op heden nog geen geld terug en ook geen reactie op e-mail (ruim een week geleden).

Korrecte verwerking van mijn bestelde product

Een 10 ltr boiler besteld.Een korrecte verwerking en op de hoogte gehouden van verzending tot de voordeur.Super. Boiler voor in het keuken kastje werkt naar tevredenheid.Had dit eerder moeten doen.Nu direct warm water voor o.a. de afwas.

Uitstekende prijs en service

Ruim assortiment, goede prijs, fijne verzenddrempelprijs en snel benaderbare en behulpzame klantenservice

ik ben zeer tevreden over het bestellen en leveren

het uitzoeken ging perfect daarna betalen 4 dagen later alles thuis top

Handelsstraat 11