Prima service !

Vlotte verzending door BUURS, maar POST-NL duidelijk in gebreke qua levering aan huis en slechts na drie dagen kunnen afhalen in een postpunt op 12 km van mijn woonplaats!!!

Zeer slecht

Ze zijn moeilijk te berijken ik had een bestelling gedaan boor die en die tijd besteld de volgende dag in huis dat werd 4 dagen later omdat ik in de tussentijd een mail had gestuurd wanneer ik het kon verwachten kreeg ook laat een reacktie mijn bestelling was niet de goede ik heb bij klarna aan gemeld dat ik het retour zou sturen ik Buurs een mail gestuurd dat ik een verkeert besteld deel heb ik moet nu nog een retour bon krijgen dat is 2 weken verder ik heb de retour afgemeld ik hoe de bestelling wel mischien komt het ooit nog van pas maar ik koop bij hun nooit meer wat ik zal dat ook op facebook melden dat die zaak erg slecht is

bestelde arriveert, maar laat en geen info

zondag buisisolatie besteld, maar vervolgens hoor je niets. Woensdag maar eens gebeld, zou volgende dag geleverd worden. Uiteindelijk stond pas vrijdag de courier voor de deur. Nooit bericht ontvangen wanneer het geleverd zou worden.

Snelle levering, jammer dat de rubbers niet passen.

Bijgeleverde rubbers passen niet. Bekend probleem volgens reviews. Jammer dat daar niets aan gedaan wordt.

Gewoon zoals het hoort, snel gekregen wat ik besteld had. Ook nog tegen een lagere prijs dan de concurrentie.

Goede prijs zeer lange levertijd

Prijs was scherp en mooi assortiment. Jammer genoeg geen communicatie over levering. Hoewel op de site staat direct beschikbaar gebeurt er niks met de bestelling. Ook contact opnemen over de status levert niks op. Geen enkele reactie in mijn geval.

Correct bedrijf.

Een correcte en snelle levering. Ben tevreden over Buurs.

Ik was te snel met bestellen en was een onderdeel vergeten. Een telefoontje en het was opgelost. Scheelde weer extra verzendkosten.

Redelijk

Maandag besteld pas op vrijdag binnen. Tijdens bestellen werd vermeld levering volgende dag. Dit klopt dus niet.

Communicatie zeer slecht

De pelletkachel is geweldig!!! Wat betreft de levering ging het niet zoals het hoort.. Totaal geen communicatie wanneer de kachel geleverd zou worden. Hebben zelf een paar keer gebeld maar ook geen duidelijk antwoord helaas….

product snel geleverd

Prima product. Snelle levering.

Goed geregeld

Fijne website, mail ter bevestiging, goed product, snel geleverd

Top, Duidelijke uitleg. Wordt advies gegeven over de mogelijkheden. Op tijd geleverd.

Fijne service

Helaas niet zoals aangegeven de volgende dag in huis, maar wel persoonlijk aan de deur geleverd

Gewoon goed.

Gewoon zoals het hoort.

Alles correct!

Snel en correct afgehandeld!

Ruim assortiment, snelle levering

Ik kon precies vinden wat ik hebben wilde, voor een scherpe prijs. Mijn bestelling werd snel geleverd.

Gekregen, waar ik om gevraagd heb.

Vanaf de bestelling, op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevond. Levering op tijd.

Vlotte levering van onze bestelde boiler met aansluitset

Duidelijke website, concurrerende prijzen en vlotte levering. Prima geregeld dus, ook voor de particulier

Goede snelle afhandeling, materiaal in orde.

De precieze inhoud van het aansluitpakket, qua maatvoering zou nog beter kunnen.

Goede website Ruime keuze Snelle levering

Goede spullen en snelle levering!

Zoals gezegd goede spullen en snelle levering, niet in een doos zoals de meeste leveranciers doen met kleine spullen maar gewoon in een enveloppe..snel en doeltreffend!

Zeer ontevreden

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Snel en goed.

Na bestelling snel thuis en goed product.

Snelle levering.

Wij waren iets vergeten te bestellen en belden na of we dat nog konden bijbestellen. Er werd ons uitgelegd hoe we dat moesten doen zonder verzendkosten te betalen omdat onze eerste bestelling meer dan 30 euro bedroeg. Dit vonden we een fijne klantvriendelijke service.

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen