Duidelijke site en Snelle levering!

Overzichtelijke site en zeer snelle verzending. En goed verpakt!

Snel en netjes geleverd

Goed product, Fijn dat onze buitenkraan nu werkt. Goed verpakt, vlot geleverd. Keurig de factuur ontvangen en track en trace.

Goed, snel en voordelig

Voor aansluiten boiler de goedkoopste. Snelle levering. Complete set en makkelijk te gebruiken.

Van tevoren per telefoon goed advies gekregen. Snelle levering van het juiste artikel.

Doen wat je beloofd.

Zijn leveringsafspraken keurig nagekomen. Doen wat je beloofd!

Duidelijke communicatie en levering zoals afgesproken

Duidelijke communicatie en levering zoals afgesproken

Product niet in orde. Nog geen reactie.

Product besteld. 2 onderdelen kapot bij eerste gebruik. 2 mails gestuurd en gevraagd om een oplossing, echter nog geen enkele reactie gehad. Verzending overigens wel snel. Nu de nazorg nog.

Duidelijke site.

In een woord; Top

Super geholpen door de mensen van Buurs. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Heel tevreden met dit bedrijf.

Nette site,en alles netjes geleverd. Erg tevreden met deze firma.

Binnen 24 uur geleverd

Snelheid levering en lage prijs: top!

Snelle levering prima

1e keer bij buurs prima ervaring

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met een mooi assportiment, prima prijzen en een goede bezorging. Ik heb nooit contact met een medewerker hoeven hebben, on line werkte alles immers zeer soepel en snel en dat volstond volledig.

Van assortiment, prijzen tot levering. Alles is perfect.

Hele snelle levering en keurig netjes ingepakt

Mijn bestelling gedaan, en had het artikel al snel in huis

Prima, prima

Vond wat ik zocht,, direct besteld en snel geleverd en de boiler werkt weer prima. Klasse

Fijne website en goede producten

Prima afhandeling.

Snelle correcte levering

Was sneller binnen als verwacht en goed geprijsd

Bestelling snel ontvangen.

Het bestelde product was in een keer goed en daarmee kon ik mijn stortbak repareren.

Correct en snel

De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd. Prima keus!

Lekker snel geleverd!

Bestelproces verloopt correct.

Goed bedrijf met aangename prijzen

Alles wat je veloofd

Na telefoontje of het op voorraad was gelijk besteld en volgende dag in huis! TOP!

Ik had negatieve ervaringen gelezen maar gunde dit bedrijf een kans. Telefoon werd gelijk opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Apparaat was voorradig! Gelijk besteld en volgende dagin huis! In 1 woord TOP!

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen