goed en snel geregeld

bellen en bestellen en 2 dagen later binnen.

Heel laat geleverd zonder enige communicatie.

Order besteld en betaald en daarna hoorde ik heel lang niets. Zelf maar even gebeld en toen bleek het in back order te staan en "volgende week" te komen. Er kwam weer niks dus weer gebeld, zelfde verhaal.. Kan gebeuren maar informeer de klant dan even.

Goede ervaring,

alleen wat lang de communicatie, omtrent de mogelijke levering en het nog leverbare van het artikel.

Prima zaak

Prima zaak , snel geholpen

Goede prijs, snel in huis

Nog nooit van Buurs gehoord, maar alles werkt zoals het zou moeten werken, dus top.

Prima levering

Goede website en snelle levering

Goed assortememt en snelle levering

Goed assortememt en snelle levering

Super snelle levering!

Plintverwarming besteld en 2 dagen later keurig geleverd aan huis maar daarnaast ook scherpe prijzen. Aanrader!

Snelle levering voor goede prijs

Snelle leering voor een goede prijs

Super goed geholpen

Nadat mijn olie ketel er mee was opgehouden ben ik snel en vriendelijk geholpen bij het bestellen van het juiste onderdeel en toen dat binnen was heb ik met telefonisch advies de ketel zelf kunnen repareren.

Snelle levering goed afgehandeld.

1e bestelling bij een voor mij onbekend bedrijf voor vervanging badkamerventilator. Via google hier terechtgekomen. Artikel was hier goedkoper als elders. Bedrijf doet wat het beloofd, voor 17.00 besteld, morgen in huis. Makkelijk bestelproces en heldere snelle communicatie.

Perfecte service

Zeer snelle levering kan niet beter.

Vlotte levering. Conform afspraak.

Goederen waren goed verpakt en de volgende dag bezorgd

Prima producten

Deze waterslagdempers doen hun werk. Nu is de was en vaatwasser geruisloosen zeer snel geleverd

snel prima verloop nippels

Gewoon bestellen, en de juiste spullen gekregen.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zeer snel geleverd.

Perfect geregeld

Alles goed geregeld

Correcte levering

Ik heb het product gekregen dat ik besteld heb, voor een goede prijs. De levering duurde weken langer dan aangegeven via de website.

Vriendelijk telefonisch contact

Top, geheel tevreden.

Morgen bezorgd betekent bij Buurs een week wachten...

Na 6 dagen wachten toch maar even gebeld. "Ja, 't komt eraan."

perfecte klantenservice

ik had twee lekbakken voor de wasmachine/droger nodig die de volgende dag geplaatst zouden worden. Omdat ik zeker wilde zijn dat ik ze de volgende dag in huis had heb ik voordat ik mijn bestelling plaatste eerst telefonisch contact gezocht. Een vriendelijke medewerker gaf in eerste instantie aan dat hij dat niet kon garanderen maar als ik mijn bestelling direct zou plaatsen zou hij het in de gaten houden en ervoor zorgen dat de mijn bestelling nog diezelfde dag verzonden zou worden. De volgende dag om 11:00 uur had ik de bakken in huis. Dus ik vind Buurs een prima bedrijf dat nakomt wat ze beloven! Qua prijs waren ze ook nog een van de goedkoopste.

Snelle levering, prima service

Goede kwaliteit die super snel geleverd is

Prima service.

Aardig, op tijd