Snelle levering en het juiste product.

Goede prijs en kwaliteit

Nette prijs, snel geleverd.

Nette prijs, vlot geleverd.

Super snel

Mijn bestelling was van goede kwaliteit zeer goedkoop en de volgende dag al in huis.

Snel geleverd met tracking.

Snel, betrouwbaar en concurrerend.

eee

Prima telefonisch advies van vriendelijke medewerkers.

Na bestelling volgende dag in huis

Prima, goede prijs, snel bezorgd!

Supersnel geregeld!

Goede producten nette levering

Leuk assortiment verduurzaamingsmiddelen

Snel

Zeer snelle levering. In middag besteld. De volgende dag in huis

Netjes afgeleverd op tijd

Snelle reactie, super service

Snelle reactie, vriendelijke mensen

Snelle en correcte levering.

Alleen jammer dat de omschrijving van het product te vaag en te basic is. Ontluchter 1//4" (inch) zou beter moeten gespecificeerd zijn op welke schroefdraad het slaat. Is het Whitworth schroefdraad of is het BSP of gasdraad. En zelfs daarbinnen zijn er nog vele variaties mogelijk. Dit creëert verwarring want op een foto kan men zoiets niet zien.

Goede prijs en snelle levering

Aansluiten voor boiler besteld. Nergens goedkoper en de volgende dag al geleverd.

Prompte, correcte levering.

De gevraagde verwarmingskraan arriveerde per omgaande en vlekkeloos.

bestelling snel en compleet ontvangen

materiaal wordt snel en goed geleverd, het in contact komen met de deskundigen ligt wat moeilijker, deze is over het algemeen alléén na een uur of vier bereikbaar, maar geeft wel goede adviezen.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Goed te bestellen product en van goede kwaliteit en snel geleverd. Zeer tevreden

Precies zoals het hoort

Stipte correcte levering

Geweldig assortiment en goede service

Een geweldig winkel met een ruim assortiment. En de bestelling snel en netjes verzonden

Heel snel geleverd, goede prijs en keurig verpakt!

Via google bij Buurs terechtgekomen en vanwege de goede prijs direct besteld. Volgende dag geleverd.super!

Goed geholpen

Niet klantvriendelijk!

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken... je stuurt een mail en krijgt er nooit reactie op... erg jammer... de 1ste en de laatste keer dat ik hier wat heb besteld!

Goed produkt en zeer snelle levering

Na 1 dag geleverd, Omschrijving duidelijk en gunstige prijs.

snelle en probleemloze levering. product werkt prima.

zie boven

Handelsstraat 11