Worden netjes per mail op de hoogte gehouden

Een perfecte afhandeling.

Duidelijke website en goede producten.

Snel en eenvoudig

Hoewel ik slechts een klein, maar belangrijk onderdeel nodig had, kon ik het via Google eenvoudig vinden bij Buurs. Buurs leverde het snel af. Alleen Postnl had door drukte rond de feestdagen wat tijd nodig.

Goed product, levertijd acceptabel

Nette afwerking van de bestelling, die naar mijn idee wel wat voortvarender uitgevoerd kan worden. Er zat ruim tijd tussen de bevestiging van de bestelling, het klaarmaken van de zending en de verzending zelf. Het product zelf voldoet aan de verwachting.

Superfijn

Duidelijke site, snel geleverd en het product voldoet aan mijn wensen

Snelle levering prima product

Het is een prima product en de levering is probleemloos verlopen.

Top service!

En zeer snelle levering

Snel en goedkoop

Ik moest op het laatste moment nog wat onderdelen hebben. Bij Buurs besteld en volgende dag geleverd voor een lage prijs!

Snelle verzending

Item was keurig verpakt en snel verzonden. Ik heb er werkelijk niets op aan te merken.

Goede snelle service

Zoals altijd, goed, snel duidelijk

Volgens afspraak En de prijs is goed . En de uitleg

Snelle service. Telefonisch wat lastige bereiken. meestal wordt niet opgenomen en kun je iets inspreken. Doe je dat niet wordt je toch teruggebeld! TOP!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijzen. Helaas was bestelling niet compleet. Voor de rest prima

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle verzending, top.

Snelle levering. Past precies. Klusje binnen 5 minuten geklaard.

Door snelle levering, probleem ook snel kunnen verhelpen

groot assortiment en snelle levering

groot assortiment en snelle levering

Goede service en prijstechnisch ook ok.

Top levering

Binnen 24 uur bezorgd

Alles top!

Altijd professionele hulp en uitleg

Naast de professionele hulp ook snelle leveringen. Zelfs in deze tijd lukt het als je vandaag besteld dat je het morgen in huis hebt. Top bedrijf!

over het algemeen goed!

Produkt is goed alleen de levertijd moet meer in overeenstemming met de belofte in de ad.

Goed product en nette prijs

Het cijfer had een 10 kunnen zijn. Is een 8 geworden. Reden is dat het product na een aantal dagen nog niet binnen was. Kan gebeuren, avonds e-mail verstuurd volgende dag eind van de middag toch maar gebeld. (Netjes en goed afgehandeld). Product volgende dag binnen. Trage reactie op e-mail mag voor mij sneller.

Snel en goed!

Maakt belofte betr. levering waar en hanteert prettige prijzen. Prima ervaring.

Goede kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt. En dat is vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend.

Niet geleverd wat ik had besteld

Via beslist .nl een plieger waterslagdemper besteld chroom kleurig en een witte reflex demper gekregen .

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen