Top geregeld

Onvoorstelbaar binnen 24 uur geleverd

Uitstekend.

Snelle goede levering. Werkt goed.

Top resultaat

Waterslagdemper besteld en die heeft het gewenste resultaat. In een handomdraai was hij geïnstalleerd.

goede voorlichting, op tijd verzending

Deskundige voorlichting. Snel geholpen. Snel mijn product ontvangen.

Goed product.

Het product voldoet aan de eisen, maar jullie slogan Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis klopt niet. Want ik heb mijn waterslagdemper twee dagen later gekregen inplaats van een dag.

Supersnel geleverd.

Ik heb een 12mm boileraansluitkit besteld. Goedkoper dan deze kon ik hem niet vinden. De volgende dag was hij al geleverd door PostNL. Absolute aanrader.

Ik heb een vlotterkraan voor mijn stortbak besteld. Buurs heeft een heldere website, goede prijsstelling (in vergelijking tot wat ik elders tegenkwam) en een snelle levering in een keurige verpakking. Wat wil een mens nog meer :-)

Waardeloos bedrijf

Zijn snel met leveren, maar na een retourzending hoor je niets meer van ze. Herhaaldelijk gebeld en gemaild, maar het blijft dan heeeel stil en naar je geld kun je fluiten. Kortom zeer onbetrouwbaar bedrijf.

Bestelling volgende werkdag binnen

Google Nest Protect besteld met een mooie deal, was volgende werkdag binnen.

Snelle levering van bestelde producten

Snelle levering en goede prijs

goede service snelle levering

goed geholpen

Goed materiaal keurig afhandeling

De webshop is duidelijk, het duurde iets langer voor de bestelling klaar was maar keurige aflevering. Zeer prettig ervaren door het persoonlijke contact bij afwikkeling en levering order.

Snel en gemakkelijk

Snel na bestelling geleverd. Precies het product gevonden dat ik zocht.

Volgens afspraak

Correcte afhandeling van telefonische vraag om informatie, snel besteld, snel ontvangen.

Super service.

Geweldige service.

Prijzen zijn gunstig en wordt snel geleverd.

Slecht 1 minpuntje. De verpakking moet beter, alleen plastic volstaat niet in alle gevallen. Ik wil aanbevelen met kartonnen dozen te gaan werken, is ook milieuvriendelijker.

Snelle en goede levering.

Ik had er liever een uitvoerigere beschrijving bij gehad.

snel en correct

geweldig

zeer te vrede, eerder ook iets bestelt

Vlugge en goede service

Vlu en goed afgehandeld

zeer goed en snel

zeer goed

Defecte E-Thermostaat ontvangen, na meerdere mails nog geen reactie

Weken geleden een niet werkende E-Thermostaat ontvangen en nu al meerdere mails gestuurd maar geen enkele reactie gehad.

Alles wat ik nodig had voor een close-in boiler is snel geleverd en voor een concurrerende prijs.

Alles uitgevoerd als vermeld op de site!

Ja

Klasse goede service

Cv viel onder de garantie was zo gemaakt

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen