Goede prijs en snelle levering zoals beloofd

Dit was mijn eerste ervaring met Buurs. Had wel recenties gelezen die niet allemaal positief waren. Omdat ze een mooie prijs vroegen voor een thermostaat en ze aangaven de volgende dag te kunnen leveren heb ik het toch geprobeerd. Levering was keurig zoals beloofd de volgende dag. Kortom prima ervaring.

Snel en goed

Snelle levering, goede communicatie.

Snelle levering .. prima

Super service

Hele goede en snelle service

Super, super snelle service. ;)

Super, super snelle service. ;)

snelle levering, vriendelijke aflevering

Zeer goede service

Zeer goede service. Had een verkeerde bestelling gedaan en waren ook nog geen gangbare onderdelen maar kon zonder problemen retour doen. En het geld was ook snel terug gestort. Zeker vaker iets bestellen.

alles volgens afspraak afgeleverd

Komt betrouwbaar over

Drukschakelaar besteld op website en 2 dagen nadien geleverd

Ok

Fijne winkel

Spullen besteld, waren op tijd binnen en zoals beschreven.

snel en zorgvuldig

duidelijke website, aangename prijsstelling, keurig nette aanlevering

Snelle correcte levering....

Prima bedrijf.

Foute levering en geen geld terug

Eerst kreeg ik het verkeerde geleverd. Toen ik dat retourneerde, heb ik nooit geld terugontvangen.

Volgende dag in huis top

Aparte knelkoppeling lekker snel geleverd

Bagger

Ik heb het pakketje retour gestuurd in maart en nog steeds niet mijn geld terug! Ook gebeld en gemaild. Levert niks op

Prima, niets negatief

Het onderdeel was binnen een dag geleverd en gemonteerd.

1e ervaring, absoluut tevreden

Ik had overgangskoppelingen 15x18 messing nodig. Snel geleverd door buurs, voor een scherpe prijs.

Uitstekend assortiment met vriendelijke prijzen.

Prima webshop. Er werd per ongeluk een verkeerd artikel geleverd maar na 1 telefoontje had ik de volgende dag de juiste koppeling.

Telefonisch goed bereikbaar voor advies.

Heb al ruim 10 jaar regelmatig diensten en onderdelen afgenomen tot volle tevredenheid.

Uitstekende ervaring!

Nadat ik in de webshop van Buurs een Quooker incl. installatie had besteld werd ik al snel gebeld voor het maken van een afspraak. Keurig op het afgesproken tijdstip (binnen een week) verscheen de monteur en installeerde vakkundig de Quooker. Alles geheel naar wens. 5 Sterren voor buurs.nl!

geweldig professioneel, denken mee en geven advies

top

Nooit weer

Snelle levering, maar daarna houdt alles op. Geen contact mee te krijgen via mail of telefoon. Na in mijn ogen een verkeerde levering is er geen contact te krijgen met het bedrijf, zowel via mail als telefoon geen reactie. Heb nu maar ergens anders een bestelling geplaatst.

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen