Prima geregeld en aardig vlot geleverd.

Bestelling geleverd zoals aangegeven. Maar geen next-day delivery dus er is nog ruimte voor verbetering.

100%

100% tevreden

Product was niet compleet, binnen een dag juiste onderdeel bezorgd. Prime service.

Snelle service, doet wat het beloofd

Telefonisch bestelling toegelicht, zeer tevreden

Vriendelijke afhandeling na lang wachten.

Mijn bestelling bleek niet voorradig. Na telefonisch contact kreeg ik meteen een duurder vergelijkbaar product. Ik moest wel zelf actie ondernemen.

geweldig

Eerste keer besteld. Door bestel foutje mijner zijde werd dit fantastisch klantvriendelijk verholpen. Zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

snellen levering en goede prijs

artikel besteld en de volgende dag in huis helemaal top

Snel en betrouwbaar

Makkelijk bestellen en snelle levering

Prima bedrijf, makkelijk in omgang en komen afspraken na

Bestelde goederen worden snel geleverd, goede klantenservice

met enige vertraging in de levering toch naar tevredenheid afgehandeld.

Levering heeft enige tijd geduurd, omdat product niet geleverd kon worden. Later toch, na enkele telefonische contacten, sportief en zakelijk opgelost.

slechte communicatie

Na 5 weken zelf maar eens gebeld, kreeg te horen dat het nog enkele weken kon duren...... uiteindelijk een ander type aangeboden gekregen. Het andere type was er binnen 24 uur.

Netjes geleverd

Prima service en netjes geholpen

Al jaren een betrouwbaar bedrijf en nette afhandeling

Zeer snel geleverd

Vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen in huis ,heel tevreden

geen problemen gehad

Na contact opnemen, goed.

Mijn bestelling liep via de Praxis naar Buurs. De aflevering kwam maar niet. Na contact opnemen met de firma Buurs ging de bestelling prima en werd er zeer vlot geleverd. Een min puntje. Ik had 4 m Hep2o buis besteld, maar er is 3,6 m geleverd.

Top correcte en snelle levering

Super geregeld. Miste alleen leverdatum bevestiging. Verder snelle en correcte levering.

Goed persoonlijk te woord gestaan

Wij hadden een thermostaat besteld op Bol en er ontbrak een foto van de achterkant. De aansluiting redde het niet. Opgelost door om te ruilen voor een juiste thermostaat die wel op de aansluiting en schroefgaten past. Fijne service!

Fijn meedenken

Top! Fijne zaak

Komt met passende oplossing

Komt met passende oplossing als product niet geleverd kan worden

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snel en goed

Het is mijn eerste ervaring. Van bestelling tot en met levering liep het goed.

Het product voldeed ook aan verwachtingen. Snel kunnen installeren!

Ok

Handelsstraat 11