Snel. Foutje. Maar redelijk snel opgelost

Betrouwbaar, en concurrerende prijsstelling.

Het bestelde product werd keurig verpakt 2 dagen te laat geleverd, maar dat is ze vergeven.

Teleurstellend

Ordernummer #64615 Graag wil ik (eindelijk) het betaalde bedrag retour. Nadat eerst al een telefonische annulering was genegeerd, blijkt ook het modelformulier voor herroeping en het terugsturen met een telefonisch aangevraagd retourlabel nutteloos. Nu graag een nette afwikkeling.

Levering duurde iets langer dan gewend

Product deed niet wens, kan Buurs niets aan doen, retour zending netjes afgehandeld.

beetje traag

trage levering heeft ongeveer 2 weken geduurd voor het binnen was. daarbij in die periode geen contact dat het in behandeling is oid. artikelen voldoen aan mijn eisen. met vriendelijke groet. Paul

Goed advies met oog voor de kosten

Telefonisch advies gevraagd en gekregen. Dit betrof de OEG heatpipes heetwaterboiler die 4 jaar geleden door Buurs.nl is geïnstalleerd.

Prima service keurig personeel en stipt op tijd

Een prettige samenwerking en prima op tijd

Snel en goed geleverd

Vrijdag besteld , zaterdag al geleverd. Prima geregeld.

Fijne service, goedkoop geprijsd en een groot assortiment.

Fijne service, goedkoop geprijsd en een groot assortiment.

Snel en goed

Snel en goed

Erg late levering

Bij bestelling aangegeven levertijd van 24 uur werd nadat ik 2 x telf. contact heb gezocht uiteindelijk 7 dagen. Goed artikel tegen scherpe projs

pakje nog niet geleverd.

Ik wacht al sinds 14 jan.op een pakketje die ik bij praxis had besteld ,n.l. 30 stuks Hep2o steunbus 15 mm. Ik had er 40 besteld, er waren er echter maar 10 geleverd, Praxis hierover geinformeerd te hebben, heb ik tot op heden nog niet de nabestelling gekregen. In mijn post.nl app staat wel sinds 2 weken dat er een pakje van u onderweg is maar nog geen bezorgtijd bekend De barcode hiervan is: 3S MYPA 6601 84724. Misschien kunt u eens navraag doen waar het pakje blijft? m.v.g. Hannie van er Vegt

zeer goed en snel geleverd

Komt lever afspraken niet na

Besteld in het weekend (zondag) via www.beslist.nl met een bezorgtijd van de volgende dag dat zou dan dinsdag zijn maar alles kwam naar diverse e-mails pas op een donderdag dus 4 dagen later dan opgegeven. Extra TIP bestel niet via www.beslist.nl want als het misgaat verwijzen ze je naar de leverancier en dan kun je het beter direct bij de leverancier zelf kopen.

sne lgeholpen

super geholpen

Erg slecht

Op de website staat: voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Echter het duurde 1 week zonder opgaaf van een reden. Geen excuses, geen communicatie naar de klant. Ik heb 3x gebeld, 3x werd er toegezegd dat mijn bestelling diezelfde dag verstuurd zou worden. Niet dus. Dat was eens en nooit weer!

Specificatie klopt niet

Slangen besteld via Website, geschikt voor temperatuur to 100 graden. Geleverde slangen hebben een indicatie van 70 graden. 2e keer de slangen afgehaald, in eerste instantie lagen weer de verkeerde slangen klaar. Als je iets online besteld moet je wel kunnen vertrouwen op de specificaties van het product!

Onderdelen op voorraad is goud waard!

Blij dat er nog bedrijven als Buurs zijn, maar ondanks de korte ontmoeting (klein onderdeel ophalen) heb ik het idee dat ze meer werk hebben dan ze aankunnen. Telefoon stond roodgloeiend en voor reparatie van brander moest ik rekenen op wachttijd van minimaal 1 maand. Omdat ik niet 1 maand in de kou wil zitten andere oplossing gezocht. Verder naar mijn idee aardige mensen met vakkennis.

Goed bedrijf.

Correct.

Snelle levering, keurig verpakt

Duidelijk en snel

Goede kwaliteit en snelle service

Top Beter kan niet

Mijn ervaring is echt zeer goed

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Het bedrijf heeft een duidelijke site en werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De levering was ook zoals aangegeven, op de volgende dag.

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen