Prima gegaan top

netjes en goede levering

Maken waar,wat ze zeggen

Goed en discreet

Verkeerde item ontvangen

Ik bestelde een aftapkraan recht voor een 15 mm waterleiding 2x15mm knel maar ontving een hoekaansluiting 90 graden 2x15mm knel. Toevallig was dat ook toepasbaar maar anders had ik een probleem. En inderdaad vermeldde de pakbon 'recht'

Bijna helemaal goed!

Prima kwaliteit, groot assortiment. Jammer dat ik er zo lang op moest wachten

Er was iets niet helemaal goed gegaan maar dit werd snel & goed opgelost!

Levering binnen de afgesproken tijd

Goede info mbt tot track en tracé

Prima ervaring

Vlotte levering na bestelling en nog gratis transport ook boven de 25 of 30 meen ik.

Netjes

Goed geleverd via de post

Besteld maar is tot op heden niet bezorgd

09-02 besteld, nooit meer wat vernomen (17-02 nu) op de bevestigingsmail na op de dag zelf. Gelukkig met Klarna betaald dus niet mijn geld al uitgegeven. Krijg ook geen antwoord als ik mail. Ga niet de moeite nemen om te bellen, of ze moeten opeens wel de Klarna factuur gaan sturen.

Prima levering

Prima levering, duidelijke communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een duurder apparaat geleverd gekregen voor de lagere prijs.

Helaas was het apparaat een vervanging van een defect apparaat. Deze was zodanig geïnstalleerd dat de extra voorzieningen in het gekregen apparaat het onmogelijk maakte om het vanuit de doos te gebruiken. De extra voorziening gedemonteerd en toen werkte het. Vlotte levering en na de modificatie denk ik een goed apparaat. Wel jammer dat je als klant wel wat kennis in moet brengen om het niet terug te moeten sturen.

Goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle services.

correcte en snelle levering. Dank

correcte en snelle levering. Dank

Slecht bereikbaar voor vragen

De afgesproken aflever datum niet gehaald

Levering is goed

Waterslagdemper besteld maar werk niet naar behoren nog harde klappen te horen

Fggggghhh

Asociaal

Bus doelbewust op elektrische laadplek terwijl er overal parkeerplaatsen vrij zijn. Héél volwassen gedrag hoor!

nvt nog niets ontvangen

U bent een beetje vroeg met uw evaluatievraag, ik heb nl mijn bestelling nog niet ontvangen!!

Prima bedrijf maar slechte aflevering!

De klantenservice is prima, alleen de daadwerkelijke levering laat te wensen over. Na bijna twee weken nog steeds mijn order niet ontvangen. Niet fijn als je denkt iets ruim op tijd besteld te hebben.

deze keer tegen gevallen

ik had hep2o koppelingen en bonfix koppelingen maar ik kreeg alles in hep2o koppelingen opgestuurd . waarschijnlijk konden ze niet lezen Heb 2x een mail gestuurd geen reactie op gehad . na 3dagen gebeld en toen was het geregeld krijg de bonfix koppelingen nagestuurd en een retourbiljet voor de hep2o koppelingen . al met al 6 dagen later

Gewoon goed

Besteld en gekregen

Volgens verwachting

Vervoerder was erg behulpzaam!

Handelsstraat 11

8263 BE Kampen