Correcte afhandeling

slecht

vandaag besteld morgen in huis klopt van geen kant helaas, het is niet erg als het niet de volgende dag geleverd kan worden maar ik zou wel graag informatie willen ontvangen als het product niet geleverd kan worden en hoelang het ongeveer kan duren. vind het jammer dat ik overal zelf achteraan heb moeten bellen.

Slechte communicatie

Moest 3x mailen om.te vragen wanneer het bezorgd zou worden.

Gewoon netjes en goed geleverd.

Positief.

duurde wat langer dan belooft maar dan heeft denk ik ook met de extreme sneeuwval te maken

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Bestelling snel opgevolgd en ontvangen. Prima service

Verkeerd product geleverd

Ik kreeg een andere kleur dan dat ik had besteld....

Niet zo goed

Zie E-mail, verkeerd geleverde materialen

Correct en tegen scherpe prijs geleverd

Door het winterweer en drukte wat last geleverd maar dat ligt aan de vervoerder. Product goed verpakt en voldoet aan verwachting.

Betrouwbaar

Geen negatieve opmerkingen.

Gewoon zoals het hoort: in één keer goed.

Gewoon zoals het hoort: in één keer goed. - eenvoudig bestellen - eenvoudig betalen - snel geleverd - goede prijs

ik heb het verkeerde product gekregen!

Ik heb een badkamerventilator besteld met een doorvoer van 120mm diameter. helaas kreeg ik een ventilator met een diameter van 100 mm. ik word erg blij als ik zo snel mogelijk het goede artikel in huis heb en jullie het niet bruikbare artikel weer netjes terug hebben. met vriendelijke groeten Jos

uitstekend

Ervaringen met Buurs uitstekend, ervaringen met Quooker heel slecht. Wat waardeloos dat Quooker elke 5 jaar het systeem aanpast waardoor je er weer 1000 euro in kunt steken. Een nieuwe reservoir van 500 was al duur genoeg geweest, waarom moet er een nieuwe kraan bij van 346 euro? Dat is pure geldklopperij. Quooker moet zorgen dat het materiaal langer meegaat. Maar daar kan Buurs waarschijnlijk ook niets aan doen.

Netjes en goed te woord staan

Wat ze zeggen komen ze ook na

Deskundige hulp en late afspraak

Buurs heeft wederom deskundige hulp geboden aan de telefoon: door de reset doet de cvww-ketel het weer. Buurs heeft een sensor opgestuurd die ik zelf vervangen heb: de ketel valt in ieder geval niet meer in storing. De afspraak voor reparatie van het warmwater is pas over een maand. Dat is lang: geen warm water in de winter is lastig voor een gezin.

Goede levering.

Altijd goede ervaringen met Buurs!

Professioneel advies. Bestelling snel afgehandeld en ontvangen. Duidelijke website en goede telefonische informatie. Kortom. Zeer tevreden klant.

Goede service en betrouwbare firma

Telefonisch inlichtingen ingewonnen, goede informatie en follow-up.

Prima, niets te klagen

Nog niet ontvangen

JAMMER

Niet goed op de hoogte gehouden van moment van verzenden

Op zich geen grote bijzonderheden en op zich snap ik in deze tijden dat er wat vertraging zit bij het leveren, maar wel jammer dat ik niet op de hoogte gehouden werd van het moment van versturen. Wat hierin beloofd werd, hebben ze niet waargemaakt. Verder geen klachten, gewoon goed. Prijs was ook gunstig

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen

Goede en snelle levering

Ik ben zeer te breiden.