Pluspunten
Goed bezig
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle levering.
Pluspunten
Er werd een verkeerd type toegezonden, Na de melding werd direct het juiste type toegezonden, zonder eerst te wachten op de terugontvangst van het verkeerde exemplaar. Ook de communicatie daarover was uitstekend.
Pluspunten
Top website, prima service en montage. Echte vakmensen en een super communicatie en advies!
VerbeterpuntenGeen. Zeer tevreden over alles.
Pluspunten
Vlotte service
VerbeterpuntenDe bevestigingsmail kwam twee maal. Er kwam geen bericht van verzending. Dat laatste zou, i.i.g. voor particulieren, fijn zijn.
Pluspunten
we kende het bedrijf niet, maar tevreden over de levering, gebruik weten we nog niet van het product hebben de as stofzuiger nog niet gebruikt
Pluspunten
Pluspunten
Een bedrijf waar je gewoon telefonisch mee kan overleggen en die je advies geeft. Dat kom je zelden meer tegen!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
?
VerbeterpuntenEr is nog niets geleverd dus ik weet het niet mischien aan het eind van de week
Pluspunten
Prettige communicatie en juiste informatie en levering
Pluspunten
goede communicatie en snelle service
Verbeterpuntengeen