Pluspunten
Een zeer overzichtelijke en duidelijke webwinkel waar ook nog de nodige info te vinden is. Als een artikel niet op voorraad is wordt gezocht naar een vervangend artikel.
VerbeterpuntenTwee artikelen van mijn bestelling kwamen niet geheel overeen met mijn order en er is een vervangend artikel gestuurd. Het andere was gewoon verkeerd. Daar is niet over gecommuniceerd. Ik kon het gelukkig wel gebruiken omdat ik in mijn voorraad nog iets had waarmee ik het kon oplossen. Communicatie vooraf had zeer gewaardeerd geweest.
Ik kan nog geen advies geven omdat ik het pakket nog niet ontvangen heb ! Dank
Heb pelletkorrels besteld. Overlegd dat als er niemand thuis was dat het voor de deur gelegd kon worden. Geregeld dat er iemand thuis was echter niet aangebeld en de boel voor de deur gelegd.
Pluspunten
Na een klacht per telefoon is de levertijd verkort
VerbeterpuntenAls op de site staat dat een artikel op voorraad is (alles groen), zou dit ook het geval moeten zijn. Nu horen we na telefonisch contact te hebben gezocht dat het artikel niet op voorraad is en het nog even duurt. We hebben hem bij Buurs besteld omdat hij daar op voorraad was!
Pluspunten
Johan staat altijd klaar om te helpen en heeft altijd een oplossing.
Pluspunten
Deze persoon wilde mee denken en zoeken op de computer welk onderdeel op de radiator zat en of ik de goede adapter voor ogen had. Ook de eerlijkheid dat het plaatje op de website er anders kon uitzien . Zeer prettig dat mensen de tijd nemen en niet snauwerig of pissig worden omdat wij hun vak neit verstaan.
VerbeterpuntenZal er over denken.
Pluspunten
Bedankt voor het meedenken vwb het afleveradres
Pluspunten
Zeer snelle en nette levering.
VerbeterpuntenCommunicatie m.b.t. afhandelen c.q. verzenden. n.l. geen bericht v. betaling ontvangen of wanneer er verzonden gaat worden. Wel alles zeer goed afgehandeld. Anders was alles een 10 geweest.
Pluspunten
Telefonisch goed geholpen en snelle levering
Pluspunten
Snel, duidelijke info
Pluspunten
Breed assortiment
Pluspunten
Goedkope degelijke producten. Niet beroemd om zware radiator naar binnenste tillen bij aflevering.
Verbeterpuntencommuniceer duidelijker wat je gaat doen (spuiten etc) en wanneer je klaar bent met voorbereidingen (wannneer iets klaar is en dat je gaat leveren). De website die je na de bestelling kan benaderen is niet klantvriendelijk.