Niks
Pluspunten
Flexibele opstelling bij wijzigen van een opdracht
Pluspunten
De producten die ik nodig had kon ik zo ophalen. Ook probleemstelling adv foto's werden goed beantwoord en ik heb met de juiste materialen het gewenste resultaat bereikt
Pluspunten
goed telefonisch advies, helaas loopt de afvoer niet door omdat de waterkolom er boven niet groot genoeg is. We moeten dus op zoek naar een andere oplossing.
Verbeterpunteniets minder verpakkingsmateriaal
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling en binnen 2 dagen levering.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle en correcte aflevering.
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntengeen verbeter punten
?
Pluspunten
Snelle leverantie van product en laagste prijs. Verder geen beoordeling over apparaat, want moet nog in bedrijf worden genomen, wat nog 2-3 maanden kan duren, wegens aanschaf nwe keuken. Dus ook nog niets te zeggen over vakmanschap, betrouwbaarheid, etc.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede telefonische uitleg vooraf. Afspraken en levering geheel volgens het boekje behandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed product en goede telefonische ondersteuning bij achterhalen orderstatus
Verbeterpuntentracking website kan accurater.
Pluspunten
Goed en snel advies en snelle levering. Redelijke prijzen
VerbeterpuntenHallo, het leek wel of de snelkoppelingen gebruikt waren want ze waren een beetje vies en licht beschadigd. Toch alles aangasloten en het werkt goed.
Pluspunten
snelle service ook als er ets verkeerd gaat worst het snel en vakkundig opgelost
Pluspunten
Ongelooflijk tevreden. Pootjes voor oude gietijzeren radiatoren, nergens anders te vinden en nog goedkoop ook. Bovendien op eigen initiatief mailtje met extra info om misverstanden te vermijden, kortom vakmensen en meer dan correct.
Verbeterpuntengeen
verzending niet zo snel als beloofd (op bol.com) en hoge verzendkosten. Informatie retouren niet duidelijk. 1 week geleden mijn thermostaat geretourneerd, wacht nog steeds op terugbetaling!
Beste Maarten, Uw bestelling hebben wij op zondagavond 23-1 om 21.47uur ontvangen. Uw bestelling is maandag 24-1 bij ons verzonden met DPD. Uw retour hebben wij inmiddels ontvangen. Het verwerken kost helaas enkele dagen: De zending moet uitgepakt/gecontroleerd worden, de administratie moet de bestelling crediteren en de betaling moet door de bank verwerkt worden. De terugbetaling heeft al plaatsgevonden.