Pluspunten
Juiste beoordeling van mijn probleem met een kickspace. Juist diagnose en voorstel materiaal. Besteld en met 4 dagen binnen
VerbeterpuntenNiet goed verpakt. Contacten staken eruit. Gelukkig niet defect.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en de juiste personen aanspreekbaar.
Pluspunten
Snelle levering ondanks niet op voorraad
VerbeterpuntenIk had het verkeerde produkt besteld, en via een reactie via de website gevraagd of ik het produkt kon ruilen. Hier zou ik volgens de automatisch verstuurde email na 24 uur antwoord op ontvangen. Tot op heden niets gehoord, en de 10 dagen termijn is nu verlopen.
Helaas kan ik uw email niet terug vinden. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw email nogmaals te sturen en/of aangeven voor welke thermostaat u de Honeywell Round Modulation T87M draadloos wilt ruilen?
Pluspunten
Zag op internet welke specialisatie en met welke artikelen firma Buurs adverteerde en nam meteen telefonisch contact op met de firma en er waren geen complicaties nadien van; " Dat hebben we op dit moment niet voorradig. " of " kan niet meer geleverd worden . " etc., etc. Het artikel werd overeenkomstig de telefonische afspraak besteld, betaald en binnen de verwachte tijd geleverd, op toch zo'n 1400 km afstand.
VerbeterpuntenIk zou op dit moment geen verbetering of meer positieve behandeling kunnen bedenken dan ik reeds ervaren heb bij Buurs.
Pluspunten
Snel telefonisch geholpen. Onderdeel snel opgestuurd. Snel doorverbonden met service monteur en prima vriendelijk geholpen!
Verbeterpuntenonderhoudsboekje cv combiketel in nederlands vertalen. Verzendkosten kunnen goedkoper.
Pluspunten
duidelijk site en snelle levering
Pluspunten
Zeer snel geleverd, direct antwoord op mijn vraag via de website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Telefonische bereikbaarheid. e-mail contact