Pluspunten
-- --
Verbeterpunten--
Pluspunten
Goede omschrijving producten, snelle levering
Pluspunten
een nette en vlote af handeling van het geheel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Alles Prima gelaufen Danke Spitzen Team
Pluspunten
Sneller dan snel. Direct een alternatief en gelijkwaardig product voorstellen, middels een belletje en direct versturen. Heel goed.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
informatie en afhandeling van de order prima verlopen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering en redelijke prijs
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Uitstekend telefonisch advies, snel en doeltreffend meteen bij de juiste persoon en door een sympathieke medewerker te woord gestaan. Goede website. Volgende dag in huis.
VerbeterpuntenVerzendkosten naar Frankrjk zouden 15,75 bedragen. Dat vonden we wel erg veel.
verbeter levertijd. als er staat direct leverbaar doe er dan niet een week over voor dat een product bezorgt is
Beste klant, De thermostaat die u bestelde was (zoals vermeld) direct leverbaar. U bestelde op 4-4 in de avond. Op 5-4 is uw bestelling verzonden met DPD. De Track en Trace info van DPD geeft aan dat uw zending vertraging op heeft gelopen door een sorteerfout. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
snelle levering en goede service
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Prima te woord gestaan na telefonisch contact. Snelle service.
Pluspunten
Snelle levering en komt gemaakte afspraken na!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goed bedrijf. Erg gunstige prijzen, vakkundig personeel. Zeer snelle levering. Duidelijk antwoord op gestelde vragen. Aanrader!!
Pluspunten
Prima levering. Snel en volgens afspraak
VerbeterpuntenKan misschien iets professioneler aan de telefoon: `Hij is even weg maar komt zo terug`. Doet verder niks af aan de service. Die is perfect.
Pluspunten
Goede inhoudelijk reactie op vraag.
Pluspunten
buiten betaling was alles perfect .
Verbeterpuntenbetalen met paypal zou sneller en goedkoper zijn daar ik nu 3.50euro extra heb moeten betalen aan de bank .
Pluspunten
Snelle correcte levering