Pluspunten
snelheid
Pluspunten
snelle beantwoording van de e-mails en duidelijk antwoord op de vragen. super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede voorlichting i.v.m. snelle levering
Pluspunten
Uitstekende service: kon op zaterdag spullen afhalen Scherpe concurrerende prijzen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Komen de afspraken erg goed na. Ze wisten meteen de technische details te vertellen als dat neit zo was dan lieten ze iemand terugbellen!
VerbeterpuntenNee, maar als ik dan iets moet noemen, meer zaken op voorraad leggen?
Pluspunten
na de snelle levering van de onderdelen die ik op de webshop had bestelt had ik nog steeds problemen met mijn kachel na een telefoontje ben ik technisch zeer goed ondersteunt en zit ik ondertussen weer warm
Pluspunten
één telefoontje en alles was duidelijk vriendelijk personeel echt TOP
betaling via ideal of visa card zou wenselijk zijn
Betaling via iDeal is mogelijk. Wanneer u had gekozen v oor betaling met iDeal was u bestelling nog dezelfde dag verzonden ipv 1 dag later.
Pluspunten
Hulp via telefoon, en snelheid bestellen en leveren zeer goed
Verbeterpuntenik heb n mail gestuurd waar ik geen antwoord op heb gehad
Verbeter uw website navigatie en graag alle documentatie bij elkaar. Meerdere links leiden naar ecobee leiden. Bij de een link krijg ik wel de aansluitgevens voor de ketels, via de andere niet. Ik heb google moeten gebruiken om bij de aansluitgevens van de ketel te komen ! Zet bij de aansluitgegeven dat het aansluitingen van de ketel zijn.
Pluspunten
Ik had snel een cv pomp nodig voor mijn vloerverwarming, maar wist niet exact wat ik moest bestellen. Mail vraag werd direct beantwoord en het telefonisch contact wat ik daarna had wat zeer informatief. Ze adviseerde mij zelfs een goedkopere versie (!!!) te nemen omdat e.e.a. eigenlijk te zwaar was uitgevoerd. De levering was binnen 24 uuir. TOP!!
VerbeterpuntenGeen. Aanrader. Hier kun je wat kopen. Bovendien de goedkoopste.
Pluspunten
Uitstekend advies en beantwoording van telefonisch gestelde vragen. Na bestelling snelle reactie met vermelding dat bestelling is afgegeven aan expeditiebedrijf. Volgen van bestelling Zeer snelle aflevering conform bestelling Goede prijsstelling
Pluspunten
1 Artikel via internet besteld, simpel en snel geleverd.
VerbeterpuntenNee, slechts eenmaal contact via internet en dat ging prima
Pluspunten
Duidelijke website, heldere webshop
Verbeterpuntennvt