Pluspunten
Duidelijke website, heldere webshop
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
prijs kwaliteitsverhouding oké
Verbeterpuntenniet direct 1x maal iets besteld en goed aangekomen
Pluspunten
als je iets besteld bij ze en het komt niet aan dragen ze er toch zorg voor dat je het krijgt SUPER!!!!
Pluspunten
Goede website, vlotte levering
VerbeterpuntenHoe moet je nvt invullen?
Waarschijnlijk is het niet mogelijk om alle produkten te controleren. Ik kreeg een defect apparaat maar kon dit zonder problemen omruilen.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen
VerbeterpuntenWellicht verdere uitwerking professionele uitstraling website
Zorg voor een Nederlandse gebruiksaanwijzing ipv een Spaans talige.
product net binnen en geinstalleerd. over nazorg en garantie kan ik nog niets zeggen. Heb vandaag de garantiekaart verstuurd.
Pluspunten
zeggen wat ze doen en hebben verstand van producten
Verbeterpuntenga zo door en breid asortiment uit maar niet ten kosten kwalitiet
Pluspunten
korte, zeer duidelijke informatie van dhr Johan Mellema hoe eea zo snel en gemakkelijk mogelijk kan worden opgelost
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
De pomp die ik bestelde werd snel geleverd. Er werd adequaat gereageerd op de klacht die ik had.
VerbeterpuntenIk kreeg een pomp geleverd die na installatie niet goed bleek te werken (vertilator liep aan). Graag betere controle op apparatuur voordat het verstuurd wordt.
Helaas komt het wel eens voor dat er met een product iets aan de hand is, maar het is niet mogelijk om pompen, cv-ketels e.d. uitgebreid te testen voor levering. Dit gebeurt bij de fabrikant. Mocht er desondanks toch een probleem zijn met een product dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen.
Pluspunten
dat je bij de producten meteen de passende aansluitmaterialen ziet. ze waren iets duurder dan concurrenten maar omdat ik goed kon zien wat ik moest bestellen heb ik het hier gedaan.
Pluspunten
Aankoopbedrag werd snel teruggestort bij retourzending.