Pluspunten
Erg lage prijs (slimme thermostaat) en snelle levering.
VerbeterpuntenKeuzemogelijkheid van moment van leveren zou fijn zijn, maar nu ging het gelukkig ook goed
Pluspunten
duidelijke produktbeschrijving en foto. voorraad direct zichtbaar. snelle levering
Pluspunten
het was voor het eerst dat ik wat bestelde bij dit bedrijf en ben zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Het feit dat u de 5 jaar garantie termijn geeft na installatie door een erkend installatie bedrijf vind ik een beetje onzin .Diegene die dit soort producten besteld en zelf plaatst heeft normaal gesproken echt wel kennis van zaken .Ikzelf bijvoorbeeld bouw zelfstandig complexe hydraulische systemen aangestuurd door PLC en weet dus echt wel wat ik d
Pluspunten
goede ondersteuning via telefoon, snelle levering!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
ik ben zeer tevreden zowel de levering als de prijs voor het geleverde
ik kan moeilijk iets over de nazorg&garantie zeggen
Pluspunten
Goede prijs. Had eerst bij Warmteservice.nl gekeken, maar dat was voor de uiteindelijke aankoop een stuk duurder. De link naar de infomatie folders waren up to date en dat was erg fijn bij het vergaren van de juiste info.
VerbeterpuntenWat ik nog erg fijn zou vinden is een betere beschrijving van de levertijden. Nu gaat dat alleen met kleurtjes en wordt er niet direct iets gezegd over hoe zich dat exact vertaalt naar dagen tot aflevering. Sommige product categorieën waren leeg en dat kwam bij mij niet echt vertrouwenwekkend over.
Pluspunten
Had snel iets nodig. S`ochtends gebeld en direct uitgeleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Goedkoopste prijs op internet die ik kon vinden met gratis bezorging.
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ze leveren supersnel
VerbeterpuntenMisschien de prijzen iets lager?