Pluspunten
Wij zijn snel en vriendelijk geholpen!
Pluspunten
Voor 9.00 uur besteld, de volgende dag voor 8.00 uur geleverd !!! Dit was beloofd en is ook nagekomen, alle lof !!!
Pluspunten
Pluspunten
Een dag na de bestelling was de klokthermosttat al in huis. Super
Pluspunten
zeer netjes aan de telefoon en zeer betrouwbaar antwoord met terug bellen
Verbeterpuntenlevertijd 7/8 weken vindt ik toch erg lang
Pluspunten
Dat alles heel snel geregeld was . Verder weet ik niet veel van het bedrijf omdat het de eerste keer was . Zeker niet de laatste
Pluspunten
Zeer snelle levering tgen een heel gunstige prijs
Pluspunten
Correcte en snelle antwoorden op vragen gehad. Levering conform afspraak.
Pluspunten
Op zondag een Kickspace 600 besteld via de site. De volgende dag via electronisch bankieren betaald. De dag erna werd hij `s ochtends al bezorgd. Uitstekende e-mail communicatie betreffende order bevestiging en pakket afhandeling. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Verbeterpuntenbij de besteling mogelijke lever datum aangeven.
Pluspunten
Grundfos Conlift condenspomp
Pluspunten
Heldere website, goede prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenDeze vraag om Buurs te beoordelen was er eerder dan het produkt. Dat is wel heeeel erg snel....
Pluspunten
Bij levering nostalgische radiatorkraan bleek de wijzerplaat krom te zijn. Na een mailtje met foto is dit keurig opgelost.
Verbeterpuntengeen