Correcte levering maar geen feed-back van transporteur GLS

Daags na de bestelling werd mijn pakket al opgestuurd. Dan bleef het 4 dagen standstil op de tracking-site van GLS. Toch even gemaild met de helpdesk, en binnen 10’ kreeg ik antwoord per mail, werd de status op de tracking-site ge-update en ... werd mijn pakket geleverd. Zoek de fout in jullie leveringsproces !

Heel leuke aankoop!

Ik vind het geweldig mijn windgong👍

Alles is dik in orde.

Het is gemakkelijk om te bestellen. De produkten zijn op tijd in huis.

Prachtige decoraties

Makkelijke site met overzichtelijke foto’s Van decoraties . Duidelijk geprijsd , goed aangegeven of iets op voorraad is . Gratis levering vanaf prijs .

Ik heb met dit bedrijf een prettig contact gehad.

Ik ben tevreden ondanks het lange wachten. Het artikel was niet op voorraad bij de leverancier. Ik kon mijn geld terug krijgen, maar ik wilde zelf liever wachten. Deze week heb ik het eindelijk ontvangen. Dat het zo lang duurde was niet de schuld van Deco Action.

Mooi artikel, maar foto misleid

Had tuincadeau, (tuinsteker met vogel en bakje) voor iemand anders besteld, heb doos daarom zelf niet opengemaakt. Op het plaatje bij het artikel op de website stonden 2 vogels afgebeeld met 2 bakjes. Ik ging er daarom vanuit dat er 2 vogels geleverd zouden zijn, maar bleek om 1 vogel te gaan. De foto vind ik daarom misleidend, stond misschien wel juist omschreven in de tekst, maar waarom dan 2 vogels tonen?

Snelle levering, ziet eruit als op de foto

Ik ben erg tevreden. Kwaliteit en prijs is prima. Snelle levering.

Fijne ervaring.

Pakket, snel en keurig ontvangen.

goede kwaliteit aan redelijke prijzen

vlotte levering, goed verpakt en verzonden, mooie keuze.

Snelle levering, mooie producten tegen goede prijs

Snelle levering, mooie producten tegen goede prijs

Super snelle levering

Snel in huis,

Geweldige service

Geweldige service

Decoratie besteld en 2 dagen later al in bezit. Mooi zoals op de afbeelding. Een echte aanrader. Toevallig ontdekt via pintrest Bedankt.

alles perfect verlopen en tevreden met aankoop

Snelle en goede levering, mooi product

Het product was snel en goed afgeleverd.

artikel voldoet niet aan verwachtingen

spinner opgehangen maar draait niet

Produkt ziet er goed en is netjes verpakt

Het geleverde ziet er goed uit en is heel goed verpakt

Eenl botervloot besteld snel geleverd en goed verpakt

Levering was snel.

De boom was goed verpakt, maar desondanks wat kromgetrokken.

Snel geleverd voor een mooie prijs

Wij kenden dit werkje. Klaprozen van metaal. Deco Action had dit in het assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Snel en onberispelijk geleverd.

Zeer tevreden !!

Snelle levering, product goed ingepakt, zeer tevreden klant

super

Zeer tevreden, goed geregeld op de datum en tijd is het ook afgeleverd👍

Geen oordeel

Ik kan echter geen oordeel geven aangezien ik na een week nog steeds niets ontvangen heb.

Slecht

Bestelde artikel kon niet worden besteld omdat webshop niet was aangepast op tijd. Andere webshops hadden al wel gedaan!

Snelle levering. Prima gereageerd op de vraag of product inderdaad op voorraad was en op tijd geleverd zou worden!

Keupenstraat 33

7091xe Dinxperlo

Over DecoAction

In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty