Buitenland?

Ik ben woonachtig in Spanje, waar bestellingen niet bezorgd worden. Mijn bestelling wordt via familie meegenomen, dus helaas nog wachten tot het volgende familiebezoek.

Besteld en snel ontvangen

bestelling snel ontvangen.

mijn bestelling ontvangen met latere betaling was geen probleem.

Prima eerste ervaring!

Snel geleverd en goed verpakt!

Gemiste kans

Op de site stond bij het bestelde artikel dat het er binnen 2 dagen zou zijn, bij de bevestiging werd gemeld 5-8 werkdagen en uiteindelijk werden het 2 weken. Op zichzelf geen onoverkomelijk iets, maar niet waar je dus op kunt rekenen. Daarnaast heb ik er zelf 2x achteraan moeten mailen en werd ik niet pro-actief vanuit het bedrijf geïnformeerd. De reactie was dat het een externe (leverancier) factor was die de vertraging veroorzaakte. Begrijpelijk, maar informeer dan je klant hier over. Ben klantgericht, pro-actief en transparant. Wat mij betreft helaas een gemiste kans en je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Misschien nog eens een herkansing bieden?

Erg leuke originele producten en snelle en correcte levering.

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling al binnen.

Perfect geregeld

Alles goed ontvangen en naar wens

Ik had een windstekker met een bruine raaf besteld maar die hadden ze niet meer en ik kreeg in de plaats de gekleurde raaf zonder meer kost Hij is super en ik was blij met deze oplossing. Daarom verdienen ze 10 op 10 en ook voor de vriendelijkheid en vlugge afhandeling. Groetjes Chantal

Keurig verpakt en geleverd

Snel geleverd en ik ben helemaal tevreden !!! Bedankt !

Slechte service

Het artikel was erg beschadigd en het persoonlijke kaartje zat er niet bij

Een prima eerste kennismaking.

Mooie producten, goede prijsstelling, vlot verzonden. Kortom: wij zijn zeer tevreden.

Slecht

Slecht,omdat de verzendkosten voor eigen rekening zijn,als je iets retour stuurt

Netjes op tijd en goed verpakt!

Vertraagd, maar wel mooie producten

Helaas was de bestelling vertraagd, ik heb zelf contact moeten opnemen hiervoor. Ze gaven aan dat ze me niet tijdig hebben kunnen informeren door de drukte. Daarna goed contact gehad. Producten i.p.v. 1 tot 2 werkdagen na 2,5 week in goede staat ontvangen

Goede service en mooie wanddecoratie

Via internet waren wij op zoek naar een rode wanddecoratie en wij vonden er een bij jullie bedrijf. Het is een mooi vorm gegeven decoratie (rode bloemen met donkere stelen) die goed staat op onze witte wand. De decoratie was goed verpakt en eenvoudig op te hangen. Wij zijn er erg blij mee en het past goed bij onze strakke inrichting en het is helemaal onze stijl.

Correcte en goede service

Snelle en correcte verzending

Snel en efficiënt

Snelle levering, goede communicatie.

Mooi

Goede levering

Mooi product en goede levering,

Snelle levering. Goed verpakt.

Heb er ook niet lang op hoeven wachten. Zat goed verpakt, ik zou jullie bij iedereen aan raden. En het is in werkelijkheid nog mooier, dank daar voor.

Snel geleverd. Alles was breekbaar maar superveilig ingepakt dus in perfecte staat geleverd. De goederen waren even mooi als ze op de website voorgesteld werden. Ik ben een heel tevreden klant.

Keupenstraat 33

7091xe Dinxperlo

Over DecoAction

In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty