Pluspunten

Goede mailcontacten. Wel lang op gietertje moeten wachten omdat kleur/vorm en mareriaal erg in trek was! Maar was het wachten dubbel en dwars waard!

Ga zo door.

• Communicatie

Pluspunten

Bestelling op tijd binnen en zeer goed verpakt zodat er met het product niets mis kon gaan.

• Kwaliteit

Pluspunten

De bestelling is correct afgehandeld. Product voldoet aan de verwachtingen.

Geen verbeterpunten.

• Communicatie

Pluspunten

mooie site en duidelijk

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke artikelen op de site. Alleen geen correcte voorraad.

Op vrijdag heb ik het artikel besteld. Op maandag kreeg ik een mail dat het NIET op voorraad was terwijl dit volgens de site wel op voorraad was. Het zou op vrijdag binnenkomen bij DecoAction. Ik hoopte dat ik het dan op dinsdag of woensdag zou ontvangen. Ik kreeg het pas vrijdags. Precies TWEE weken later. Nog net op tijd als verjaardags kado zaterdags. Anders had ik echt met lege handen gestaan. Was geen fijne 2 weken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

De foto's op de website duidelijker en vooral waarheidsgetrouwer weergeven!

• Communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit voo lage prijs. Snelle levering. Zeker aanbevelen aan anderen.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Originele producten en een ruim assortiment

• Communicatie

Pluspunten

zeer wendbaar, klantvriendelijk, snel ik had iets besteld wat helaas kapot bleek bij levering, dat bleek geen enkel probleem, nadat ik foto's had gemaild had ik de volgende dag al een nieuw product in huis, zonder extra kosten. echt een top service

geen

• Communicatie

Pluspunten

Goede service , snelle reactie bij vragen , onmiddellijke actie bij iets dat foutloopt , zeer tevreden.

Ik ben niet tevreden over de leveringstermijn , 1 week , maar dit is te wijten aan fouten gemaakt door GLS. GLS is niet echt mijn favoriet transportbedrijf !!!!

• Communicatie

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling, prima geleverd, SUPER, graag tot de volgende keer

Geen, ben zeer tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlot bezorgd. Er zat een kleine attentie extra in de verpakking. Dat wordt gewaardeerd.

Het product zelf 'verrijdbare ronde barbecue' valt erg tegen. Het is lastig te monteren, heeft een slechte pasvorm (schroefkopjes en ringetjes zo klein dat ze maar nét niet door de gaten verdwijnen), is van erg dun materiaal en extreem gevoelig voor roest. Na één dag buiten, onder een afdakje, is hij van alleen de dauw al op allerlei plaatsen roestig. Ik heb hem elders inmiddels voor €31,75 zien staan. Reken erop dat hij hooguit 1 seizoen meegaat.

• Communicatie

Pluspunten

Ben vol lof. Goede prijs, leuk artikel gekocht en was op zeer goede wijze verpakt. Keurig op de hoogte gehouden over de status van alles.

• Communicatie

Pluspunten

supersnelle levering

x

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, prima communicatie. Goed verpakt. Al met al een fijne winkel.

Ouderwetse website, deed me twijfelen of het wel een legitieme site is om spullen van te kopen.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en goedgeregelde bezorging

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle verzending

Keupenstraat 33

7091xe Dinxperlo

Over DecoAction

In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty