Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Ik had gemaild over een lek bloemengietertje. En binnen no time was er een goed exemplaar nagezonden! Supergoede service hebben ze!

Pluspunten

Snelle en goede service! Kreeg meteen een nieuwe klok nadat ik gemaild had dat die ik had ontvangen het niet goed deed

Pluspunten

goede communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verzendkosten zijn 4,95 , de gieter valt heel klein uit, dus we willen het terug sturen, dat kost nog een keer 4,95. Wij gaan dus niet nog eens keer bij u bestellen. Daarnaast was GLS ook nog eens een keer erg inflexibel, er lag een niet thuis bericht, met code, echter dat werkte niet omdat bezorger reeds vooraf pakket had afgemeld, dus we moesten bellen, echter klanten service kon niet helpen en de klachten lijn was al gesloten om 18:00 uur, vervolgens de volgende dag weer moeten bellen, bezorgen kan alleen overdag, dan zijn we er dus niet, pakket achter het huis zetten wil GLS niet, daarnaast is de heren aan de lijn ook nog eens een keer erg onvriendelijk. Dus we moeten het pakket toch ophalen, in het centrum van Apeldoorn, bij een onderdelenhuis, die medewerker is ook nog eens een keer onvriendelijk omdat hij maar 30 cent per afgeleverd pakketje krijgt. Valt de bloemengieter qua formaat ok erg klein uit, dus teleurstelling volop, we geven het wel een keer kado aan iemand, en gaan zelf wel een fatsoenlijke gieter in het tuincentrum halen.

Pluspunten

Netjes vermeld dat er n product niet was en dat hij besteld werd.

Ik heb bijna 3 weken op mijn bestelling gewacht. Er was een product niet voorradig, wat ook netjes vermeld is. Na twee weken ging ik wel twijfelen. Dus nogmaals een mailtje sturen met t product is besteld en wordt dan verwacht, zou prettig zijn. Vooral bij bijna 3 weken wachten en in die tijd niets horen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, product naar verwachting.

Op een knullige manier verpakt.

Pluspunten

snelle levering. duidelijke site

geen idee

Pluspunten

Pluspunten

goede levering mooi product

geen, alles prima!

Pluspunten

Heel snel, goed verpakt.

Pluspunten

Snelle service.

Weet ik niet.

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kleur van het product had ik op basis van de foto anders ingeschat. Ik dacht dat het meer koper kleurig was maar het bleek echt gewoon zilver RVS te zijn. Ook mooi dus ik heb het wel gehouden.

Pluspunten

Pluspunten

Betrouwbaar. Efficient . Vriendelijk

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

zeer snelle en correcte communicatie per mail, als je vragen hebt en/of opmerkingen over bepaald product

Pluspunten

dienstverlening

geen

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Vlotte levering

Keupenstraat 33

7091xe Dinxperlo

Over DecoAction

In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty