Pluspunten
Leuke produkten
VerbeterpuntenBen erg tevreden over mijn product, heb een spaarvarken gekocht alleen de afsluitdop om het geld eruit te halen is erg hard en vrijwel niet los te krijgen zonder dat er stukje afbreken, over dit onderdeel ben ik dan ook ontevreden
Bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Wil echter toch iets toelichten. Het artikel werd binnen twee werkdagen bezorgt zoals op onze site vermeld staat. Prijs kwaliteit is natuurlijk altijd wat lastig voor een artikel van € 8,95. De afsluitdop is inderdaad een rubber dop die er vrij strak inzit. Met vriendelijke groet Freddy
Pluspunten
Mooi product, niet goedkoop....wel snel en netjes geleverd.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
ZEER goed verpakt en zeer snelle levering en mooiere producten nog dan hoe het lijkt op hun site. vogelhuisjes geweldig mooi. ondanks zeer goede verpakking was een glaasje kapot gegaan tijdens transport. ik kreeg meteen positieve reactie en goede oplossing. Top service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
in eerste instantie moeilijk te leveren maar toch netjes op tijd uitgeleverd. heel erg netjes
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit
Pluspunten
mooi geluid ,licht hanteerbaar
Verbeterpuntenik weet niet of de verbindingstouwjes van de windgong lang gaan meegaan als die steeds buiten blijven hangen.
Pluspunten
Snelle levertijd - Passend geschenk gevonden, waar we veel succes mee hopen te hebben morgen. Het beeldje werd met zorg ingepakt en verzonden. Keurige factuur erbij met gegevens bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte aflevering en prettige communicatie.
VerbeterpuntenVerzendkosten worden erg hoog als je iets weer moet retourneren.
Voor mij persoonlijk zou het handig zijn om de bestelling in een afhaalpunt af te halen, zelf ben ik overdag op het werk, de bestelling wordt aan een buur gegeven, maar dit loopt niet altijd gelukkig.
t lampje leek op de foto groter dus gezichts bedrog
Bedankt voor uw reactie. Het is soms moeilijk in te schatten aan de hand van een foto hoe groot een artikel is. Wij proberen deze informatie zo veel mogelijk bij het artikel te plaatsen. Afmetingen zijn altijd bij ons op te vragen indien deze er niet bij staan. Met vriendelijke groet DecoAction Freddy
Pluspunten
Snel geleverd, creatief en veilig verpakt.
VerbeterpuntenDe mail waarin bedankt wordt voor de aankoop. "Wij mochten uw betaling dankend ontvangen" is heel erg vreemd om te lezen. Wellicht is het een vertaling uit een andere taal?
Pluspunten
Komt afspraak na.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty