Pluspunten
Snelle levering, een zeer goede prijs en kwaliteit producten.
Pluspunten
Artikel was eerst niet direct leverbaar maar door mail-contact kwam het prima voorelkaar.en keurig op tijd (verjaardag)!
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntendit geldt voor de bezorgdienst bij aflevering was ik niet thuis, het pakket is bij buren afgeleverd, hiervan was ik niet op de hoogte gebracht, door een misverstand heeft het bestelde 4 dagen daar gelegen. HANDIGER ZOU ZIJN OM EEN BRIEFJE IN DE BUS TE DOEN WAAR HET PAKKET AFGELEVERD IS!
Pluspunten
in iedergeval snelle levering
Pluspunten
Super winkel Besteld , betaald direct dag later verstuurd .
VerbeterpuntenAndere bezorger pakken I.p.v. GLS Heeft 2 dagen gestaan onderweg En klantendienst reageerde niet .
Bedankt voor uw feedback. We zullen dit zeker in de gaten houden en uitzoeken. Hier hebben we nog niet eerder een klacht over gehad. Maar is natuurlijk niet goed. Ons excuus hiervoor. Met vriendelijke groet Freddy
Opsturen in een doos, waar niets op staat.
Pluspunten
Alles is positiev heb GEEN negatieve punten
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle service
Pluspunten
Dat staat hierboven al vermeld en uitgedrukt in de cijfers.
VerbeterpuntenDe aflevering van de bestelde producten liet zeer te wensen over. De doos waar de kleine doosjes inzaten was beschadigd en 7 van de 50 bestelde vogelpindakaas potjes waren helemaal aan gruzelementen . Van een aantal andere potjes zaten er scheuren in de deksels. De potjes waren verpakt per 10 en tussen de potjes zat geen karton oid. Er was dus duidelijk niet netjes omgesprongen met de bestelling door het vervoersbedrijf. Door de kapotte stukjes glas heb ik mijn handen behoorlijk bezeerd tot bloedens toe. Tip: een ander vervoersbedrijf
Bedankt voor uw reactie. Er is aangeboden worden om 7 nieuwe potjes op te sturen. Na ontvangst van een foto van de schade. Dit bleek niet mogelijk te zijn potjes waren reeds weggegooid. Dit is de eerste keer dat de potjes stuk aankomen en we waren dan ook zeer verbaasd. Met vriendelijke groet Freddy
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk gecommuniceerd en goed verpakt.
Pluspunten
Goed verpakt, artikelen zien er goed uit.
VerbeterpuntenJullie maken gebruik van een verzendservice die enkel in de ochtend bezorgt. Dit is natuurlijk niet zo handig. Dan is er niet vaak iemand thuis. De postbode heeft twee keer aan de deur gestaan, tevergeefs.... En vervolgens moest ik het nog bij de bouwmarkt ophalen!!!
Bedankt voor uw reactie. Echter worden de pakketten in een route ingedeeld. Als uw adres aan het beging van de route ligt zal de chauffeur 's morgen voorbij komen. Hierdoor lijkt het voor u dat de chauffeur enkel 's morgens werkt. Dit is echter niet zo. Met vriendelijke groet DecoAction Freddy
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty