Pluspunten
Snelle reactie en levering. Keurig en veilig verpakt.
Pluspunten
Ik vind het een leuke manier om mee te doen het product is perfect.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Gelijk reactie na bestelling.
Pluspunten
was goed zaken doen ben zeer te vreden
Pluspunten
Goed ingepakt. Snelle bezorging. Duidelijke mails
Pluspunten
Snelle levering en verwachtingsmanagement.
Pluspunten
Snel, duidelijk en geen klachten. Het produkt dat ik uiteindelijk ontvangen heb was helemaal in orde.
VerbeterpuntenIk bestelde een zonnewijzer, en pas bij het afrekenen kwam de melding dat het bewuste artikel niet meer voorradig was.. dit kan eerder al aangegeven worden.
Bedankt voor uw reactie. Ons excuus hiervoor. Maar dit kan inderdaad wel eens voorkomen. Vaak is het bestelde artikel al weer besteld bij onze leverancier maar nog niet bij ons binnen. En dan blijft er bij het artikel de melding staan dat het op voorraad is. Freddy
geen
Pluspunten
Vlugge afhandeling, redelijke prijzen.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijskwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle levering, producten goed verpakt en onbeschadigd ontvangen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer goed verpakt en met extra kado!
VerbeterpuntenMijn pakket mocht niet bij de buren af gegeven worden. Ik weet niet of ik dit zelf per ongeluk heb aangevinkt maar van mij zou het wel bij de buren afgegeven worden.
Pluspunten
fijne en snelle service
afleverings bedrijf is franstalig heeft problemen op geleverd toen de chaffeur mij telefonisch vroeg naar mijn adres.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty