Pluspunten
zeervlot , zowel de bestelliing op de website als de snelle levering . aan te bevelen !
Verbeterpuntenals ik dan toch 1 minpuntje moet vernoemen : kostprijs voor de levering . In mijn geval was dit gewoon een kleine enveloppe . Was best prijzig . Begrijpelijk dat grote dozen of verpakkingen veel kosten. Misschien aanpassen naar de grote van de verpakking .
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering.
Pluspunten
Snel verzonden en keurig verpakt!
Pluspunten
de bestelling is snel en adequaat afgehandeld, het produkt bevalt prima; maar nu nog te weinig kennis om cijfers te gaan geven, al met al deze eerste keer positieve ervaring
Verbeterpuntenéén heel klein minpuntje, vond de verzendkosten beetje aan de hoge kant
Pluspunten
geen opdringerige reclame wat ik vast nog meer zou willen kopen wel bij levering duidelijke info over andere produkten snelle levering goede prijs/kwalitietverhouding
Pluspunten
Goede communicatie, houdt zich aan de afspraken en goede collectie. Levering was in 2-en omdat er van 1 product geen voorraad was. Hoewel het wel een tijdje duurde voordat er geleverd kon worden (ik had overigens geen haast ermee), hoefde ik voor de 2de levering geen extra verzendkosten te betalen. Goede service dus.
VerbeterpuntenNee. Alles prima.
Pluspunten
Door een misverstand bij de bestelling mijnerzijds was er iets verkeerd aangeklikt . De medewerker van Decoaction nam direct telef. kontact op om te verifieren of de bestelling wel klopte. Vond ik heel attent .
VerbeterpuntenAls je op de site per ongeluk meer artikelen aanklikt dan je wilde hebben is dit moeilijk uit het winkelmandje te halen. Dit proces is niet zo gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
snelheid van leveren goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenkwaliteit materialen,
Bedankt voor uw reactie. Wij betreuren dat uw ervaring met dit product negatief is uitgevallen.Het gaat om één van de best verkochte producten, helaas is ons niet verteld worden wat er scheelt aan het product. En weten nu niet wat er precies aan de hand is. We zullen extra aandacht aan dit procduct besteden Met vriendelijke groet DecoAction Freddy
Pluspunten
Snelle en uitstekend verpakte levering van een breekbare bestelling
VerbeterpuntenGen
Pluspunten
Nadat wij een gebroken tegel aangeleverd kregen hebben we hier een melding van gemaakt. Hier werd direct op gereageerd via de mail. Binnen een dag kreeg ik een nieuwe toegestuurd en de oude mocht ik gewoon weggooien.
VerbeterpuntenHoudt deze klantgerichtheid vast!! Er zijn maar weinig bedrijven die zo accuraat reageren.
Pluspunten
De snelle en corecte afhandeling.
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden over het product, alleen het inpakken in cadeau verpakking had toch echt geen 1.95 mogen kosten.De volgende keer pak ik het zelf wel in jammer!!!! Groetjes Nettie
Bedankt voor uw reactie. Wij rekenen 1 bedrag voor het inpakken. Hierdoor pakte het in uw geval wat aan de dure kant uit. met vriendelijke groet DecoAction Freddy
Pluspunten
In feite kan ik alleen oordelen over de eerste 4 punten. Heerlijk idee dat ik op woensdag kan bestellen en dat het dan vrijdags geleverd wordt. Over de andere punten heb ik weinig te melden vandaar NVT. Ik heb daar geen gebruik van gemaakt.
VerbeterpuntenNee. Zie hiernaast.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty