De kwaliteit van het product kan omhoog. bijvoorbeeld de laspunten zijn erg slecht afgewerkt e.d.
Pluspunten
makkelijk online te bestellen, snel thuis gekregen. mooie kwaliteit
Verbeterpuntennee
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering ik ben erg tevreden
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle levering prima geholpen
Pluspunten
v
Verbeterpuntenv
Pluspunten
Goed contact,snelle levering,duidelijke site.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle service en goede communicatie, komt afspraken na.
Pluspunten
snelle levering,keurig verpakt,niets op aan te merken,enkel de verzendkosten vallen nogal hoog uit
Verbeterpuntenindien men niet aanwezig is bij levering wat gebeurd er dan,word deze zending mee teruggenomen of gewoon aan deur gezet,ik stel mij deze vraag omdat ik bijna in deze situatie verzeild zat
Bedankt voor uw reactie. Bij niet thuis neem de bezorger het pakket weer mee. En heeft u de mogelijkheid om een nieuwe afleverdag af te spreken. Met vriendelijke groet DecoAction Freddy
Pluspunten
Geleverd binnen de levertijd. Goede communicatie via e-mail.
Pluspunten
leuke site voor hebbedingetjes
Verbeterpuntenhet taalgebruik in de mail kan verbeterd worden. Nederlands kent een mooie schrijftaal, maak daar gebruik van.
updates on leadtime and delivery would help
Bedankt voor uw reactuie. De levertijd van dit product wordt op onze site vermeld 6-8 weken. Het handeld zich om maatwerk. Omdat het om brievenbuspost ging wordt er enkel een mail gestuurd dat het pakket wordt opgestuurd. WE zullen kijken waar we het nog verder kunnen verbeteren Met vriendelijke groet DecoAction Freddy
Pluspunten
top bedrijf, doet wat het moet doen!
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty