Pluspunten
de site is heel duidelijk en fijn, leuke producten en super snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt.
Verbeterpuntengeen negatieve punten
Pluspunten
Zie hierboven.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering!!
ik kon geen mail versturen om te vragen wanneer mijn pakketje ongeveer verzonden zou worden, hij gaf telkens een fout melding aan.
Bedankt voor uw reactie. Dit is de eerste keer dat wij horen per mail niet bereikbaar te zijn. Gezien we dagelijks mail binnen krijgen maar zullen dit zeker in de gaten houden. Bij afgenomen dienst vermeld u gastenboek ( huwelijk). Dit kunnen wij niet helemaal plaatsen aangezien u emaille deurbordje heeft gekocht. Met vriendelijk groet DecoAction Freddy
Pluspunten
snelheid levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte levering, alles precies zoals besteld
Pluspunten
leuk dingen voor een leuke prijs
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Na bestelling een vlotte levering. Zo als ik het kan bekijken na één enkele bestelling lijkt mij dit een betrouwbare zaak die de levertijden nakomt. Goede duidelijke website. Deze webwinkel is zeker het aanbevelen waard bij vrienden en kennisen A. Bakker
Pluspunten
Een correct bedrijf. Wat men belooft wordt ook gedaan. Na de betaling had ik de bestelling binnen 2 dagen in huis. Een prima bedrijf die een pluim verdient. Ik ben geen persoon voor 10-en , dit bedrijf zou het eigenlijk moeten hebben, maar vind een 9 perfect.
VerbeterpuntenAbsoluut niet.
Pluspunten
Alles correct verzorgd en afgehandeld, voor mij de eerste bestelling en heb alles als zeer positief ervaren.
Pluspunten
ziet er even goed uit als op de foto met alles erop en er aan, alleen heel kleine vijsjes om de nummer vast te maken.
VerbeterpuntenDe beloofde levertijd klopte niet, een we en 3 dagen later.
Bedankt voor uw reactie. Inderdaad de levertijden op onze site worden naar België niet altijd gehaald. We doen onze best om dat te verbeteren. Met vriendelijke groet DecoAction
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty