Pluspunten
Geen problemen gehad. Snelle levering
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie!
VerbeterpuntenWellicht dat de verzendkosten iets lager kunnen?
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
De website mag iets overzichtelijker worden qua zoeken naar producten, heb nu meer tijd besteed aan rondkijken terwijl dat niet nodig was.
Bedankt voor uw feedback we zijn met een nieuw menu bezig. En hopen deze in September te kunnen gaan gebruiken
Pluspunten
Snelheid is beslist het sterke punt van dit bedrijf. De artikelen die ze verkopen, worden ook elders wel verkocht, maar dan zit er 7 dagen levertijd op of zo.
Bedankt voor uw reactie. Zodra een nieuw artkel voor de eerste keer wordt besteld, nemen wij deze op voorraad.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt, alles ok!
Pluspunten
Duidelijke wedsite, snelle levering, duidelijkheid
Pluspunten
Bestellen ging gemakkelijk en snel, pakketje werd op tijd geleverd.
Pluspunten
net kennis meegemaakt, geen oordeel nog. Alleen bij de productomschrijving heb ik mij vergist in de materiaal benoeming tov de foto van het product ik dacht dat het een kunststof bak was, maar het is kunststof zeil (kruiwagen)
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw reactie. Spijtig om te lezen dat het voor u niet duidelijk omschreven staat. In de beschrijving wordt vermeld dat de kruiwagen kan worden opgevouwen. U heeft gebruik gemaakt van de zicht termijn en wij hebben uw betaling naar u teruggeboekt.
Pluspunten
Nette en snelle reactie per e-mail. Duidelijk bericht van verzending met track-and-trace bericht.
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik wat besteld heb en ik ben uitermate tevreden over het product en de wijze waarop het geleverd is, de snelheid en de communicatie!
Pluspunten
Het is een bedrijf waarbij je het gevoel hebt dat je echt persoonlijk geholpen wordt alsof je in een winkel bent. Je wordt heel duidelijk op de hoogte gehouden, en zelfs bij vooraf betalen wordt alles veilig en tot in de puntjes geregeld. Zeer tevreden over de bestelde spullen en over de communicatie tijdens de leveringsperiode!
Pluspunten
De communicatie verliep vanaf de bestelling perfect. De beloofde levertermijn is meer dan gehaald en de producten waren prima verpakt en zijn in perfecte toestand hier beland. Ik heb Decoaction aanbevolen aan familie en vrienden! Een klein minpuntje is dat de ijzerwaar al snel begint te roesten...
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering, overzichtelijke site.
Pluspunten
Snelle levering goede service
Verbeterpuntennee
Pluspunten
prima service!
Pluspunten
Ik heb twee zonnewijzers besteld en die zijn keurig optijd en in goede staat bezorgd. Van de kennis en vakmanschap, het personeel en de nazorg kan ik niks zeggen, omdat ik daarmee niet van doen heb gehad.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty