Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super snelle reactie op bestellingen en mails!
Pluspunten
heb huishoudart.afgenomen die beschadigd waren bij aankomst, de schade werd dezelfde dag nog vergoed.Reuze fijn
Pluspunten
We ontvingen een gebroken wandkaarshouder, geen discussie direct een nieuwe opgestuurd. Super service!
Pluspunten
Heldere, duidelijke en snelle communicatie.
VerbeterpuntenEr wordt door GLS (bezorgdienst) niet op zaterdag geleverd. Dit kan een nadeel zijn als je een pakketje op het laatste moment besteld. Misschien dat UPS (of andere bezorgdienst) een betere service kan bieden, uiteraard waar de klant voor kan kiezen en voor betaald. Ik ben hier overigens door DecoAction op gewezen, dus niks ten nadele van hen!
Pluspunten
Een medewerker belde mij meteen terug omdat ik een fout in het adres had getypt.
Pluspunten
Snel reactie per mail op vragen en correcte levering (goed verpakt en precies wat ik gevraagd heb (en dat laatste was anders dan werd aangeboden!)
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
barometergekocht alles was heel mooi geregeld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service, te vreden
- de verpakking kwam beschadigd aan - geen bericht over de komst van goederen
Pluspunten
Alles bezorgd volgens de ontvangen mailberichten. Alles keurig verpakt en enorm goed beschermd tegen beschadiging.
VerbeterpuntenOp site staan maten van artikelen niet vermeld, waardoor de door mij bestelde placemats wel heel erg klein uitvielen. Op site stond dat artikel voorradig was, toch moest er nog op voorraad gewacht worden, dus niet up to date
Bedankt voor uw reactie het klopt inderdaad dat niet overal maten bij staan. Dit is zeker nog een verbeter punt. Het artikel dat niet op voorraad was wordt normaal uit voorraad geleverd. Ook dit is een punt waar we nog scherper op moeten letten. Wij hebben reeds kleine aanpassingen doorgevoerd betreffende de voorraad en afmetingen.
Pluspunten
Snelle levering! Prima afhandeling van bestelling.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van product op de site. Snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding - voor zo ver ik NU kan zien. Daarom geen oordeel bij kwalitieit.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden, er was iets niet voorradig maar dat is op een hele nette manier opgelost. Perfect!
Pluspunten
goede communicatie via de mail bij langer wacgten op product
Verbeterpuntenkorte terugstuurtijd, Ik had zelf graag het product bij nader inziens teruggestuurd omdat het de ontvanger niet helemaal beviel, maar de 7 dagen waren helaas al om...
Pluspunten
``mijn`` artikel werd razendsnel bezorgd en bleek beter van kwaliteit dan ik voor het betaalde bedrag had verwacht.
VerbeterpuntenNee hoor,wat mij betreft en pas na één bestelling,prima gedaan!!
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering, betrouwbaar!
VerbeterpuntenPrima communicatie na bestelling en betaling, echter zou het prettig zijn ook een mail te ontvangen wanneer een product verzonden is.
Bedankt voor uw reactie. Dit wordt altijd wel gedaan echter is dt handwerk. In uw geval is dit dus vergeten worden. Zal hier nog scherper op gaan letten, zodat dit in de toekomst hopelijk niet meer gebeurd.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty