Pluspunten
vlotte levering
Pluspunten
snelle service en goede afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Juiste afhandeling van de bestelling Snelle bezorging
VerbeterpuntenGeen idee want één bestelling
Pluspunten
Snelle reactie op email, constructieve houding.
Pluspunten
Een gietijzeren slanghouder.
Pluspunten
snelle levering in goede degelijke verpakking snelle duidelijke communicatie doen totaal niet moeilijk over ruilen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede communicatie snel geleverd afspraken worden nagekomen
Verbeterpuntenmailing met leuke kado tips
Pluspunten
Ik heb al verschillende producten afgenomen. Meestal voor kadootjes. Altijd zeer tevreden. Beschrijving en foto webwinkel komen zeer goed overeen met de werkelijkheid.
Pluspunten
Ik had leistenen onderzetters besteld. Deze waren snel geleverd en goed ingepakt, zodat ze niet konden beschadigen
Pluspunten
barbecue schaal besteld, ik vond het fijn dat het onder rembours kon. Was razendsnel in huis
VerbeterpuntenMeer foto`s en info over het product.
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Werd snel en netjes afgeleverd
Verbeterpuntenik zou ook overgaan op betalen via eenmalige machtiging
Pluspunten
3 lampions gekocht die werken op zonlicht zaten perfect ingepakt in een doos en wat vooral heel positief was: de snelle levering
Pluspunten
vlotte en correcte afhandeling.
Pluspunten
de website is overzichtelijk en de bestelling maken is gemakkelijk
Verbeterpuntende foto`s op de site van het gekochte product wijken wat meer af dan verwacht.
Pluspunten
Leuke artikelen, bestelling makkelijk en levering rap.
Pluspunten
Lekker snel in huis
VerbeterpuntenBeetje jammer `verjaardagservice`; alleen een wit A4 met dan in zwart arial je berichtje... ik wil best €1 betalen ofzo als je dan een beetje een vrolijk kaartje drbij krijgt
Een bericht aan de ontvanger is een gratis service. Maar misschien is dit een idee voor de toekomst om er een speciaal kaartje bij te doen. Indien er meer vraag naar komt. Bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
degelijk materiaal!! volgende bestellingen komen gegarandeerd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Levertijd en telefonische bereikbaarheid, zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenNa het lezen van de moschrijving van het produkt was ik in dee veronderstelling dat de lampion op een gewone batterij en op zonne-energie werkt, zodat deze hoe dan ook aan gaat. Het blijkt alleen op zonne-energie te werken. Dat is bij gebruik tijdens donkere dagen wat lastiger.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de opdracht.
Pluspunten
hallo ik heb een paar gietijzeren spullen gekocht voor in de tuin
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correct snelle levering goed verpakking en logistics!
Verbeterpuntengeen nazorg nodig gehad dus helaas nog geen beoordeling
Pluspunten
Ik heb een pennenblikje van aap-noot-mies afgenomen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zonder problemen wordt een , niet werkend, product meteen vervangen. Perfecte service !!!
Pluspunten
goed verpakt product!
VerbeterpuntenStatus bestelling was niet terug te lezen op de site!! ( na inloggen)
Het probleem met het niet kunnen zien van de status van de bestelling is opgelost.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty