Pluspunten
Snelle service. Spullen waren zeer goed verpakt. Per email goed kontakt.
VerbeterpuntenJammer dat ik 20 km (enkele reis) moest rijden om het pakketje op te gaan halen bij een verzamelpunt. Zou fijn zijn als het bij eventuele buurtbewoners aangeboden zou kunnen worden (bij afwezigheid), zoals TNT dat doet.
Pluspunten
Het werd snel, compleet en correct geleverd,
grote windgong, snel geleverd maar bestelling vervalt vrij snel wat resulteerd in relatief weinig tijd om te betalen
Er wordt inderdaad na 7 dagen een herrinering gestuurd. Hierin wordt te kennen gegeven dat we de bestelling nog enkele dagen reserveren. En na geen reactie de bestelling als geannuleerd beschouwen. Gemiddeld zal dit op z\'n 10 dagen komen.
Pluspunten
Ik heb een gietijzeren vlaggenhouder besteld, de levering was snel en goed verpakt. Op internet waren deze houders veel duurder en daarom heb ik ze bij dit bedrijf gekocht. Zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van deze internetsite/bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, correcte verzending, door een fout bij de bank twee keer betaald, direct daarna is het teveel betaalde bedrag teruggestort. Geleverde artikel: helemaal naar onze zin. Kortom: picco bello!
Pluspunten
We kregen precies wat we hadden besteld, binnen de aangegeven levertijd. Zeer goed bevallen.
neen
Pluspunten
Een zonnewijzer! Perfect en snel thuis ontvangen.
Pluspunten
Uithangbord
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
2 tegels besteld, heb nog even gebeld omdat ik het snel moest hebben. Maar het werd helaas door de transporteur te laat geleverd. Nemen snel de telefoon op en reageren accuraat, zoals direct contact opnemen met de transporteur en terugbellen.
VerbeterpuntenBetere afspraken maken met de transporteur.
Op de eerste dag heeft chauffeur de route niet gehaald vandaar de vertraging. Dag 2 wel, pakket werd ondanks vertraging toch nog binnen 48 uur geleverd. Helaas kunnen wij nog geen 24 uurs levering afdingen bij de transporteur.
Pluspunten
Voor mij was ´t pas de eerste keer dat ik hier bestelde. Snelle service en bezorging zijn zeker ´n 10 waard. De beoordelingen van anderen zijn ook zeer positief, voor mij alleen maar ´n reden om vaker hier te `winkelen`. Ga zo door, zou ik zeggen!!
Het inpakken kan beter, voor 2 artikelen was een enorme doos met opvulsel gebruikt. Was niet nodig.
Wij hebben mevrouw om een toelichting gevraagd echter is er op onze mail niet gereageerd worden. Wat wij zeer betreuren, hierdoor is ons ook niet precies duidelijk waar het fout is gegaan. Er zat een artikel bij met een levertijd van 3-10 werkdagen dit staat op onze site vermeld. Wij ontvingen de betaling op maandag en de artkikelen zijn op donderdag geleverd worden die zelfde week. Wij proberen alles schade vrij aan te leveren vandaar de ruime verpakking. Er is ook geen schade gemeld worden !
Extra kwaliteitscontrole voor versturen
Dit is inderdaad een punt om over na te denken. Een extra controle voordat een product wordt opgestuurd. Dit wordt overigens al met breekbare artikelen gedaan, maar zou misschien uitgebreid kunnen worden.
Pluspunten
IK DEED NAVRAAG OVER DE LEVERING VAN MIJN BESTELLING;DEZE WAS ZEER GEMOEDELIJK EN VRIENDELIJK EN OOK DUIDELIJK;EN ZIJ KWAMEN VOLLEDIG HUN AFSPRAKEN NA;EEN AANRADER ALS JE OP ZOEK BENT NAAR UNIEKE EN LEUKE BETAALBARE DECORATIE SPULLETJES.
Keupenstraat 33
7091xe Dinxperlo
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty