Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en betrouwbare service. Dekbedden en kussens worden geprezen om hun kwaliteit en comfort. Het personeel is vriendelijk en attent, wat het aankoopproces aangenaam maakt. Retourzendingen en terugbetalingen verlopen snel indien nodig.
Nog maar kort geprobeerd. Maar tot nu toe slaapt het matras erg lekker. Levering was prima. Nog even meegeholpen naar boven te slepen.
9 February 2024
Erik
Arnhem
Wel moest ik nog een keer bellen waar mijn bestelling bleef. Een dag later kreeg ik mijn bestelling binnen via de post. (Brievenbuspakket)
30 January 2024
doen wat ze beloven
13 January 2024
han knops
born
Niet zoveel op aan te merken; product prima, goed verpakt, etc. Alleen had ik een sneller ontvangst verwacht; tegenwoordig ben je gewend dat als iets [op voorraad] is, je dat binnen 1 tot 2 dagen binnen hebt; dat was nu niet het geval, duurde ik geloof (bijna) een week.
26 December 2023
Christian
Arnhem
Alles origineel en supersnel geleverd
28 November 2023
Freddy
Antwerpen
Ben super tevreden met het dekbed Texeler met satijn. Heerlijk warm.
25 November 2023
John
Nootdorp
gekozen voor gerecycled dons. dekbed. prima duurzaam product en ook gewoon betaalbaar.
19 November 2023
GWM
Gelderland
Eerst telefonisch uitleg en advies gekregen daarna via de website bestelt voor de beste prijs Kortom Top
18 November 2023
Norman
Brunssum
Snel verstuurd!
15 November 2023
Marco
Didam
ik had een fout gemaakt in mijn bestelling bericht gestuurd zeer snel hersteld door het bedrijf snelle levering zou hier zeker weer een bestelling doen prima bedrijf
7 November 2023
ernst
zwolle
Mijn eerste keer besteld bij Matrasshop en ik ben er erg tevreden over. Het pakket had ik in 2 dagen in huis en was keurig verpakt in een doos. Ik ben blij met de Texeler onderdeken en kan deze winter warm slapen.
31 October 2023
Wim
Maassluis
Product geleverd zoals omschreven, maar duurde ruim 1,5 week voordat deze bezorgd werd. Dat was vooraf niet bekend.
24 October 2023
Margreet
Odijk
Goede service, achteraf wilde ik een andere uitvoering van het kussen, een mail gestuurd, direct reactie en ze hebben mijn order veranderd. Snelle levering!
22 October 2023
Mariska
Hoogkarspel
Snelle levering. Echt een heerlijk dekbed top kwaliteit. Warmte klasse 1 . Met dit dekbed heb je het nooit meer koud. Zeker een aanrader voor koukleumen.
18 October 2023
Carine
Roosendaal
Ik had hier al een paar keer eerder een hoofdkussen besteld en ook nu weer. Ik heb grote waardering voor de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Van mij krijgt dit bedrijf als beoordeling een dikke tien!!
11 October 2023
Ed Bogman
Landgraaf
Het mooie kussen werd snel geleverd en goed verpakt…
6 October 2023
J.B.
Almere
Denken met je mee voor een goede oplossing.
7 September 2023
prima service, snel geleverd
31 July 2023
Willemien
Oosterbeek
Goede overzichtelijke website met zeer compleet aanbod op het gebied van beddengoed ( kussens). Met een mooie zomerkortingsactie waardoor de prijs zeer gunstig was vergeleken met andere aanbieders. Opvallend detail is de zeer snelle service, alles werd binnen 24 uur thuis bezorgd.
18 July 2023
Ellen
Hilversum
Snelle levering van een Top kussen
9 July 2023
Tony
Geel
TOP! The perfect weight for Dutch summers
28 June 2023
Gianma
Haarlem
Mooie site, ruime keus. Verkoopt ook topmerken en redelijke prijzen. Snelle levering dus een echte aanrader.
26 June 2023
Frits
Rotterdam
ben blij met het nieuwe matras
6 May 2023
Marleen