Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
leverancier houdt zich aan afspraken en alles is netjes afgeleverd
Pluspunten
Vriendelijke bezorgers. Vriendelijke telefoonbejegening.
VerbeterpuntenIk had graag per email nog een bevestiging gekregen over de datum en dagdeel van de levering. Nu was alleen telefonisch een afspraak gemaakt en het was mij onduidelijk welk dagdeel de levering zou plaatshebben.
Pluspunten
Het bestelde product werd snel geleverd.
Pluspunten
Goede site, snelle bezorging, fijn dat er geen bezorgkosten wordt berekend.
VerbeterpuntenIk had aangegeven vrijdag bezorgen en het werd toch op de dinsdag ervoor al aangeboden. Door Postnl kon ik het alsnog vrijdags laten komen
Pluspunten
Beschaafde mensen die doen wat ze beloven. Nazorg en garantie waren niet nodig. Wat ze leveren is gewoon goed. Twee aardige mannen die de aflevering deden. Aangenaam verrast!
Hoe kan ik een beoordeling geven over wat ik niet kan weten (via internet besteld zonder tussenkomst van personeel) en garantie/nazorg wanneer dit niet aan de orde is.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering van de producten!
Slecht aangegeven dat er van een bepaalde onderdeken slecht één maat beschikbaar was
Pluspunten
Kwaliteit en snelheid
VerbeterpuntenGeen commentaar
Pluspunten
Hartstikke goed! Ik wist niet wat voor dekbed ik wilde, dus ik belde en werd gelijk geholpen door een vriendelijke man. Geen gek muziek of keuze menu. Deze man vroeg mij naar mijn wensen en raadde mij een dekbed aan. Ik dacht hij heeft er kennis van, dus laat ik het dekbed maar gewoon bestellen. Voor 17:00 had ik hem besteld en de volgende dag in huis! Met een mooie hoes erom. En oh, wat slaap ik heerlijk! Hartelijk bedankt!