Pluspunten
Prima bezorgt.
Pluspunten
Zeer goede uitleg en begrip voor persoonlijke situatie. Heel erg prettig contact en echt de tijd voor mij genomen! Super lekkere matras!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan mijn complimenten!
Pluspunten
Het vakmanschap en de netheid van de mannen die kwamen leveren
VerbeterpuntenHet beantwoorden van de e-mails, zodat de klant weet dat z'n boodschap gelezen is, het eindresultaat is dat er aan m'n vraag voldaan is, maar had me dat even bevestigd, dan had ik niet nog een keer dezelfde vraag per mail gesteld. kleinigheidje maar bespaard wel ergernis, verder niks dan lof
Pluspunten
Snelle levering duidelijke mails met info.
Pluspunten
Voor de 3e keer een Norma Supreme Pocketvering matras gekocht bij de matrasshop. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de stipte levering van de bestelde producten.
Pluspunten
mij werd telefonisch medegedeeld dat de matras dezelfde stugheid zou betreffen dan 1 die ik 13 jaar geleden gebruikte, de norma combispring de luxe 18, dat werd bevestigend beantwoord, nu blijkt de norma solara combispring 20 latex matras , soepele uitvoering, toch zachter, wellicht had ik een stuggere uitvoering dienen te verkiezen, werd telefonisch niet zo juist voorgelicht.ben overigens rugpt, alles luistert zeer nauw bij mij.
Verbeterpunteniedere rugpt is zo uniek, hiervoor gelden geen standaardoplossingen
mogelijkheid om een levermoment op te geven zodat er iemand thuis kan zijn
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Ook al is de levertijd niet 'next day' dit staat keurig aangegeven op de website. Mocht er nu onverhoopt iets langer duren; de communicatie (email) hierover is zeer duidelijk en pro-actief. Ruilen was ook geen probleem. Vraagje over bijbetalen tbv ruilen; was mogelijk en keurig afgehandeld. Dag van levering precies op afgesproken datum.
Verbeterpunten@Matrasshop: mocht het technisch mogelijk zijn; een betaal-link (in geval van bijbetalen/specifieke order/etc) zou nog mooier zijn (ipv handmatige bank betaalopdracht).
Pluspunten
Makkelijke site om te bestellen. Bestelling was ook erg snel geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede en vriendelijke uitleg en snel geleverd zoals besproken!!
VerbeterpuntenNee, prima voor elkaar!
Pluspunten
Matrasshop is een goede zaak met een goed assortiment. Ik heb een prachtige plaid van AaBee bij Matrasshop gekocht en die werd snel geleverd. Alles prima voor elkaar en ook voor een goede prijs. Ik vind het zelf altijd heel fijn als webshops ook een fysieke winkel hebben, daardoor weet je dat je een betrouwbare koop afsluit en ook advies kunt inwinnen als dat nodig is.