Pluspunten
Snel, scherp geprijsd en kwaliteit beddengoed
Pluspunten
Super dat de bezorgers mijn matras op mijn bed op zolder hebben gelegd. Die service waardeer ik heel erg.
VerbeterpuntenEr was een communicatiestoornis mbt de levertijd. Is netjes afgehandeld.
Pluspunten
Snel, goedkoop en betrouwbaar, erg tevreden dus!
Pluspunten
Bestelling kwam volgens verwachting op tijd. Product voldeed aan de verwachting.
VerbeterpuntenMeer productinformatie op de website zou nog prettiger zijn.
De specificatie van het product is minimaal, moest een aantal vragen stellen, anders was niet duidelijk wat in de omschrijving van het artikel stond
Pluspunten
kWALITEIT IS SUPER, BETROUWBAARHEID IS SUPER, LEVERING VRIJ SNEL.
VerbeterpuntenZou wat mij betreft tijdens bestelling wat meer op de hoogte gehouden worden.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snel ontvangen
VerbeterpuntenHet kussen rook verschrikkelijk; een chemisch luchtje. Het ligt nu al een paar dagen buiten om te luchten en het wordt langzaam beter. Maar de stank was zo erg dat het door 2 kussenslopen heen kwam - nota bene door 1 allergeen-dichte hoes!
Pluspunten
snelle levering makkelijk te bestellen goede kwaliteit
Pluspunten
Prima aflevering . Wij zijn prima geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen vertraging in de levering.
Pluspunten
Goede communicatie, duidelijk bestelformulier, nette aflevering. Wij zijn voor de eerste keer klant, maar 2 van onze dochters hebben al eerder een bestelling gedaan!
VerbeterpuntenIk had graag een gebruiksaanwijzing bij het bed gehad, vooral met tips over onderhoud enz.
Pluspunten
Snelle levering van de bestelling!!!
Pluspunten
Vlotte levering, overzichtelijke website.
Pluspunten
vlotte reactie mail. medewerking! ( reservering) vlot bezorgd. goed verpakt