Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering
nee
Pluspunten
Snel geleverd en goed spul.
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
supersnelle en nette service. Ik heb online besteld dus kan over persoonlijke kwaliteit weinig zeggen, maar wij zijn super tevreden!
Pluspunten
Dienstverlening is snel en netjes
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering en de klant goed op de hoogte houden van de bestelling.
Pluspunten
Het is gemakkelijk om de producten te kiezen en te bestellen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Alles volgens afspraak, uitgezonderd, dat Postnl zich niet aan de afgesproken tijd hield en het product veel later werd bezorgd, dus nutteloos wachten, maar we zijn niet anders gewend van Postnl.
VerbeterpuntenMaak binnenkort gebruik van een ander bedrijf voor de bezorging
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk te vinden wat men zoekt en verschillen zijn duidelijk. Levertijd super, allerlei betalingsmgelijkheden, effectief en productief.
VerbeterpuntenAlhoewel overzichtelijk, zou de site zelf wel wat meer visueel moderner mogen worden.
Pluspunten
Vriendelijke man aan de telefoon, kennis van zijn producten.
Pluspunten
goede commumicatie; vriendelijk personeel
Verbeterpuntenminder verwarrende opgave leveringstermijn/op voorraad zijn
Pluspunten
snelle service
zoek een methode om het tijdstip van bezorging met de klant af te spreken.