Pluspunten
snelle respons, pragmatisch, klant gericht
Verbeterpuntenneen
Geen bericht gehad over tijd en datum aflevering. Waren gelukkig thuis.
Pluspunten
Eind december bestelde ik een topdekmatras. Na zeer korte tijd kreeg ik een mail over de verwachtte besteldtijd, welke 5 weken zou zijn. Uiteindelijk werd dit 7 weken maar tijdig kreeg ik een mail wanneer het product bezorgd zou worden en welke tijd. Dat werd een half uurtje eerder. Al met al tevreden.
Pluspunten
overzichtelijke produktpresentatie op de site. elk moment kunnen volgen van de bestelstatus
Verbeterpuntende foto`s van de produkten zijn niet scherp genoeg, tot de levering had ik geen idee hoe grof geweven de plaid was, die ik besteld had. In dit geval een positieve verrassing, maar het had ook anders kunnen zijn.
Pluspunten
MAKKELIJK TE BESTELLEN VIA WEBSHOP. SNELLE LEVERING. ZORGVULDIG VERPAKT.
Verbeterpunten.
Pluspunten
twee matrasssen Norma gekocht. Telefonisch contact plezierig, informatief en zakelijk kende het bedrijf `toevallig` uit het verleden (niet als web winkel) Goede web site en goed en logisch hanteerbaar
Verbeterpuntenkan de prijs kwalitiet verhouding moeilijk beoordelen, de prijsvergelijking sites geven niet veel alternatieven voor matrasshop
Pluspunten
Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen, het geleverde voldeed aan de specificaties en de verwachtingen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de levering.
Pluspunten
Een heel prachtig vbier-seizoenen donzen dekbed keurig op tijd afgeleverd, zonder problemen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Dekbed via internet besteld. Was keurig ingepakt en werd op tijd geleved.
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede webwinkel
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede beschrijving product, voldoet aan de verwachting
Pluspunten
snelle levering spullen, goede nalevering geeft antwoord op vragen, erg prettig informeert en is betrouwbaar met terugstorten van geld
Verbeterpuntenmomenteel niet