Pluspunten
tevreden klant
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Gelukkig weer dekens van AaBe te krijgen.
VerbeterpuntenIk heb de bestelling niet via Track & Trace kunnen volgen. Waarschijnlijk vergeten in het systeem in te brengen.
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail
Pluspunten
Men komt de afspraken na. Positieve ervaring.
VerbeterpuntenWe hebben nu slechts eenmaal een product gekocht, maar komen zeker terug.
Pluspunten
Texeler dekbedden
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
Een heerlijk dons dekbed, we slapen beter en lekker warm, bedankt he super
Levertijd heeft weken langer geduurd, heb zelf moeten bellen voor info, omdat op het mailtje niet werd gereageerd.
Pluspunten
Snelle levering. Informatie over levering via mail. Uitstekende kwaliteit van de geleverde goederen.
VerbeterpuntenAanrekenen kosten bij betaling met creditcard/Paypal
GEEN
Pluspunten
keurige levering en zeker op tijd.. kreeg ook netje een bericht om de zending te traceren echter deze werkte niet.
Pluspunten
Pretige ervaring, goed tewoord gestaan. Goed uitgelegt, behulpzaam. Gekocht; bed/kast
Verbeterpuntenik zou het echt niet weten
Pluspunten
Erg handige en mooie website. We hebben een dekbed uitgezocht en omdat we toch in de buurt waren het meteen maar in de winkel opgehaald. Daar werden we nog eens vriendelijk geholpen met onze keus.Ja, ook dekbedden kun je dus gewoon online bestellen.
VerbeterpuntenEigenlijk niet echt.
Pluspunten
Snelheid/Levertijd
Pluspunten
De aankoop is een matras Het was een correte afhandeling, met een duidelijke communicatie
VerbeterpuntenEen verbeter punt zou kunnen zijn dat de hoes van zachter materiaal gemaakt word, zonder stiksels
Pluspunten
Snelle afhandeling van product en scherp geprijst
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenIBAN rekening onmoddellijk op orderbevestiging
Pluspunten
Matras
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede prijs- kwaliteit verhouding, de goedkoopste en vooral een zeer snelle en zorgvuldige verzending!