Goede, snelle service

Mooie, aparte, kleurrijke kleding. Goed bereikbaar en goede communicatie.

Heel erg leuk!

Mooie webshop met mooie en duurzame kleding. Goed advies. Men denkt heel goed met je mee. Ik ben zeer tevreden!

Snel verstuurd, mooi verpakt

Duidelijk communicatie op site. Helaas geen gedeelde kosten in retourneren.

Helemaal top!

Alles is top, de kwaliteit van de kleding, de pasvorm, de stoffen, de snelheid van de levering, prachtige verpakking. Echt een kado!

Fijne winkel met leuke kleurrijke kleding

LPJ heeft geweldige kleding en uitstekende service. Snelle levering en persoonlijk contact over de bestelling.

in alles aandacht voor duurzaam

Erg fijn dat een winkel kleding verkoopt waarbij oog is voor het milieu en de arbeidsomstandigheden. En dat het niet alleen is voor hun imago komt wat mij betreft naar voren uit het feit dat ze alles zonder plastic verpakken en zo veel mogelijk met een fietskoerier laten bezorgen. Helaas zijn wij buiten de stad gaan wonen, en moest het daardoor toch met een busje bezorgd worden. Ook de filmpjes bij producten geven een goed beeld van pasvorm en verhoudingen, waardoor je goed kunt inschatten of het bij je zal passen. Hiermee kun je onnodig op en neer versturen beperken. Alle 3 mijn aankopen ben ik blij mee en passen goed.

Mooie jas, goede kwaliteit, snel geleverd

Mooie overzichtelijke website, waar makkelijk te bestellen is. Mooie jas van goede kwaliteit. Geleverd in een erg mooie doos. Complimenten! Het enige wat ik me nog afvraag is waar de lekkere snoepje vandaan komen die erbij zaten. Jammer dat de producent hiervan niet gemeld wordt! Ze zijn super lekker, misschien kunnen jullie een marektingdeal sluiten?

Duidelijke site, snelle levering, leuke collectie.

Snelle en correcte afhandeling.

Duidelijke informatie, snelle verzending, goede informatie op de website.

fantastische service

snelle service mooie kleding een werkelijke aanrader!

Snel, netjes

Het pakketje uitpakken was net een cadeautje. Met mijn rokken ben ik erg blij, mooie kwaliteit en fleurig. Top

Goed op de hoogte gehouden over de zending. Zending was op aanggegeven punt afgegeven. Producten waren goed.

Geweldige webshop

Goede service, snelle levering, mooi verpakt en.....mooie kleding!

Ik heb mijn bestelling opgehaald aan de deur, ik kreeg een snelle reactie op mijn vraag over de ophaaltijd. Het gekochte Tante Betsy vestje is superleuk! Afhandeling ging zeer vlot!

Prima service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Bezorging via fietskoerier, top! Pakketje is netjes verpakt.

Slechte service retourzending

Ik zal bij jullie niets meer bestellen omdat jullie totaal niet anticiperen op retourzending. Ga daarom liever naar jullie concurrenten. Niet slim van jullie!!

Geweldig met aandacht verzonden bestelling. Mooi ingepakt met zorg.

Alleen heb ik me toch een beetje vergist in het jurkje, het paste goed, mooie stof, maar uiteindelijk was het toch niet helemaal mijn smaak. Als ik het in de winkel had gepast had ik het waarschijnlijk niet gekocht. Maar heb het toch gehouden, de doos en alles weggedaan. Helaas, maar dit ligt niet aan jullie maar aan mij. Ik weet niet of ik het zal dragen. .

Snelle bezorging , leuk verpakt

Super goede service en mooi verpakt

Zodra het pakketje binnenkomt is het eht en kadootje. Mooi ingepakt, met zorg en aandacht en mooie grapics op de doos. Verder snelle reactie per mail bij vragen.

Makkelijk bestellen, super mooi verzorgd pakketje. Was echt een cadeautje voor mezelf

Het uitpakken van mijn bestelling voelde als een echt cadeautje!

Ik ben super tevreden met mijn aankopen. Het wordt netjes en zorgvuldig in een mooie verpakking verstuurd. Er zit een duidelijke uitleg bij wanneer je het retour wilt sturen. De kleding voldeed aan de verwachting zoals geschetst op internet. De maten waren perfect. Kortom; erg blij mee.

Netjes geleverd, mooi ingepakt. Duidelijke omschrijving hoe te handelen als er iets is.

Vlotte levering

Keurig verpakt en vlotte levering Jammer dat ik retourkosten zelf moet betalen in deze coronatijd nu ik niet in de winkel kleding kan passen. Een antwoordnummer zou dan fijn zijn ...Maar desalniettemin heel tevreden!!

Persoonlijke en snelle service

Bij vragen krijg ik altijd snel antwoord. Ook vind ik het heel prettig dat mijn retourneringen snel afgehandeld worden, ook al komt het niet vaak voor dat ik iets terug stuur. De maattabellen zijn namelijk heel goed, net als de beschrijvingen.

Heldere site, fijn dat de afmetingen vermeld staan, goede en nette service, mooi verpakt.

Zeer positief

Waterstraat 8