Super.

Prachtige collectie en uitstekende service

Leuke collectie en goede website. Prima service.

Prachtige artikelen

Voor de 2e keer iets besteld bij LPJ. Prachtige artikelen, mooi verpakt en snel geleverd (ik woon te ver voor de fietskoerier maar DHL werkt ook prima). Lekkere snoepjes ook ;-)

Mooie kwaliteit......leuke stijl

Heb al meerdere artikelen gehad Gewoon goed. Zoals het wordt getoond zo is het ook. Als je je eigen stijl hebt, kun je hier altijd wat vinden Heb nu superleuke enkellaarsjes,wat ze sinds kort verkopen, prachtige kwaliteit, apart , goede pasvorm, wat wil je nog meer als de bezorging dan ook nog eens vlot is?

Very happy with it

I am very happy with this purchase. The size is perfect, exactly what I use regularly. The color also corresponds to the photo. I loved the way it was packaged.

Niks mis mee

Gewoon goeie service

Prachtige rokjes en top levering

Prima service (aankoop, betaling, levering) en mooie rokjes. Kwamen prachtig ingepakt aan: echt een cadeautje :)

Super goede service van prachtige jurkjes!!

Prettige service, belangrijk vind ik ook het oog voor duurzaamheid! Vriendelijk contact, in 1 woord; top♡

Uitstekende service

Super tevreden met Love, Peace & Joy. Snelle verzending en ook snelle afhandeling van de retour. Toppers!

mooie box en de lieve snoepjes waren zo leuk echt verrast

Heel aangenaam verrast door de liefdevolle verpakking. Mijn nieuwe jurkje is van hoge kwaliteit stof gemaakt. Ik ben er erg blij mee. Dankjewel

Helemaal uitstekend

Plezierige webshop die doen wat ze zeggen.Op tijd en in een beeldige doos thuisbezorgd.

snelle levering!

leuke webshop met fijne merken en kleurige kleding, snelle levering, mooi verpakt dus altijd een feestje om uit te pakken

Mooie jurk

Snelle levering, mooi verpakt en mooie pasvorm!

Mooie kleding, goede service

De kleding kwam in een mooie doos, met een paar lekkere snoepjes erbij. Pasvorm en maat waren zoals aangegeven op de website. Snel geleverd, duidelijke mails. Kortom: top! Ik ga hier vaker bestellen.

Zeer mooie producten en een hele goede service!

Ik had een mooie riem gekocht maar deze was al snel door gebruik beschadigd. Al snel was alles geregeld, de riem kon retour en ik kreeg het geld terug. Super goede service!

Prima webshop en duidelijke levering

Voldeed precies aan mij verwachting. Snel bestellen en snelle levering

Netjes verzonden en een mooi jurkje erbij.

Super service, duidelijke website, veel keuze

Omdat ik ver weg woon, maak ik gebruik van de webshop. Ik ben altijd heel blij met de duidelijke maatvoering en tips bij de kledingstukken. Als ik iets zoek weet ik eigenlijk altijd dat ik het hier kan vinden. Daarnaast vind ik de verzendverpakkingen heel fijn en is het een feest op ze open te maken. Maar het beste zijn de lekkere snoepjes die erbij zitten :-)

Snelle levering, met zorg en liefde verpakt, prachtige producten

Een webwinkel waar je veel moois kunt vinden.

Goede overzichtelijke website. Mooie producten, prima service en het wordt ook nog eens mooi verpakt.

Zeer klantvriendelijk. overzichtelijke website.

Ik vind het heel erg fijn dat er maten vermeld worden bij de artikelen. Duidelijke omschrijvingen en handige filmpjes. De service is zeer goed. De artikelen worden in een prachtige doos verstuurd. Als je een vraag stelt, krijg je snel antwoord.

Een feestje in je brievenbus!

Mooi assortiment kleding. Mooie webshop met goede adviezen en prima service!

Snel en goed ingepakt - een cadeautje om uit te pakken

Alleen maar positief!

Snel en goede kwaliteit

De bestelling was er snel, leuk ingepakt en van zeer goede kwaliteit

Snel, adequaat en verzorgd

Prima kwaliteit en positief dat men in stedelijke omgeving gebruik maakt van fietskoeriers.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen