Super leuke artikelen met nette service aan huis

Zelfs al geef je aan dat je je bestelling wel wilt komen ophalen, wordt je met een bezoekje van de fietskoerier verrast aan huis met de te leuke spullen van love, peace and joy!

Super service

Niks te klagen, vlotte bestelling en had mn jurk mooi snel in mn bezit. Netjes verpakt.

Attent en snel

Ik had de keuze mijn bestelling te laten versturen of op te halen. Moment om op te halen werd gekozen in overleg, ik kreeg elke keer een attente mail terug van LPY, en uiteindelijk zat er bij mijn legging een klein zakje met snoepjes, dank jullie wel

Alles klopt!! Heel erg fijn!!

Prachtige collecties, mooie stoffen, goede kwaliteit. Een hele fijne communicatie met de eigenaresse. Vriendelijk en open Mooi ingepakt, snelle verzending en het snoepje in de doos en de fietskoerier die hrt komt brengen, het is van begin tot eind een mooi kloppend geheel. Ik ben e4 heel erg blij mee!!

Snelle goede levering

‘S ochtends besteld kon hem dezelfde middag al ophalen.

Super snelle service

Super kwaliteit

Uitstekend!

Makkelijke site met mooie producten en hhetvoelde als een cadeautje om mijn bestelling uit te pakken. Hij was ook ondanks de Kerstdrukte binnen de beloofde tijd binnen.

Zeer tevreden!

Prachtige kleding, achteraf betalen, snelle levering, heel fijn

Leuke winkel en bestellingen erg mooi verpakt

Veel keus uit leuke merken. De maten op de website helpen om meteen de juiste maat te bestellen(retourneren is niet gratis). Erg leuk verpakt en top dat t met een fietskoerier wordt bezorgd.

Snelle en levering met een persoonlijk woordje en presentje

De klant is Koningin !

Snel geleverd, mooi ingepakt en een kleine verrassing in het pakket

Snel geleverd, mooi ingepakt en een kleine verrassing in het pakket

Goed.

Ik ben nog bezig met het omruilen van een trui van L naar M. De medewerkster heeft mij goed geholpen tot nu toe.

Uitstekende webwinkel

Ik koop er graag, kleding wordt altijd keurig ingepakt en verzonden en wat ik erg fijn vind is dat je met afterpay kunt betalen

Blij verrast

Vlot geregeld, mooie kwaliteit

Mooie collectie, goed gepresenteerd

Kleding om vrolijk van te worden

Leuke merken, kleurrijke kleding.

Super snelle levering.

Leuk vest gekocht. Vest is zoals omschreven wordt op de site. Maatvoering normaal. Snelle en goede levering.

Fijne webwinkel

In verband met COVID op zoek gegaan naar een online shop voor nieuwe kleding. Het fijne van Love, Peace & Joy is dat ze de kledingstukken opmeten en op de website vermelden. Daardoor kon ik direct de juiste maat bestellen. Het werd binnen twee dagen geleverd en was echt een cadeautje om uit te pakken. Zeker een aanrader dus.

Mooi vestje

Ik heb een vestje gekocht. Het zag er op de site al goed uit en het bleek ook echt heel mooi te zijn. Helemaal blij mee! Snel en volgens afspraak bezorgd. Leuk dat het was ingepakt als een cadeautje, met een bedankkaartje erbij! Top.

Fijne service

Helaas moest ik de jurk die ik had gekocht retourneren - het model was niet geschikt voor mij. Maar ik ben zeer tevreden over de service. Op de mail wordt snel gereageerd, en het aankoop bedrag was binnen enkele dagen teruggestort.

Keurige service

Leuke spullen, helaas wel aan de dure kant

Snelle levering en mooi verpakt

Prachtige site met goede duidelijke foto's. Gebruiksvriendelijke site. Levering was snel en de producten mooi verpakt

Uitstekende, persoonlijke service

Heb een prachtige trui besteld. Werd vlot bezorgd. Heel mooi en zorgvuldig verpakt. Vind deze site erg leuk. Mooie, duurzame kleding.

Leuke kleding, snel geleverd en zo leuk verpakt!

Zo'n fijne, leuke en vooral duurzame collectie. Kleding waar je blij van wordt en de service is top!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen