Prima verzorgd en snel in huis

Kleine fout in de verzending, netjes en snel rechtgezet. Verder helemaal tevreden met de geboden service

Zo liefelijk...

Wat een liefelijk vestje heb ik ontvangen...! Ellen beantwoordt vlot alle vragen, bekijkt of 2 dingen bij elkaar passen, neemt eventueel een foto van 2 stukken samen, geeft advies over de juiste maat. Top service!

Leuke kleding, snelle levering en lekkere snoepjes als extra

Heel erg prettig

Jurkje besteld, na 2 dagen in huis, prima toch? Ze hebben kleding die je bijna niet in een gewone winkelstraat tegen komt en dat is heel erg fijn. Geen grijze muizen kleding.

Mooie kleding, snel geleverd

Twee hele leuke jurkjes besteld, die helemaal aan mijn verwachtingen voldeden. De maat klopte ook goed. Ondanks de drukte de volgende dag geleverd, met attente snoepjes. Nog één tip: bij veel jurkjes is er alleen een foto van het kledingstuk, niet van iemand die het draagt. Dat maakt het lastiger om te beoordelen hoe iets valt en of het me zal staan.

Perfecte,zeer klantvriendelijk,vindingrijk!!!

Kom zomaar binnen lopen om mijn bestelde broek op te halen. Vraag of Ellen nog iets op de broek heeft in grote maat. Ga naar huis met een tas vol wat ik mag passen. Volgende dag terug gebracht,geen gedoe. Super vriendelijk en zeker een aanrader.

Matig

Kleur van bestelde vestje kwam niet overeen met afbeelding, nog met omschrijving. Moest dus retour. Dure aangelegenheid.

Heel klantvriendelijk

Ellen reageert altijd snel op vragen, goede service!

Persoonlijk, prettig en goede kwaliteit met wat extra's !

De bestelde jurk is mooi en van goede kwaliteit. Deze werd ook snel geleverd met een fietskoerier. De bestelling was mooi en fleurig verpakt en er zat een klein smakelijk cadeautje bij ! Tot slot was er persoonlijk contact over de maat en dat verliep vlot en prettig !

snelle levering, goede kwaliteit artikel

leuke kleding, snelle levering zelfs in deze tijd! grappig persoonlijk kaartje erbij

Supersnelle levering

Levering was echt supersnel. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis.

goed en snel geleverd

keurig ingepakt alsof het een kadotje was!

Goede webshop, goede service

Helaas is het niet mogelijk dat door de fietskoerier geleverd wordt. Er zijn 2 fietskoeriers bedrijven in Maastricht. Zending was door verkeerd sorteren een week te laat, voor mij had het nog wel een dagje later mogen komen als het door een fietskoerier was geleverd :-) Communicatie met bedrijf en de goede afhandeling maakte alles goed.

Geweldig leuke kleding, eerlijk en kleurrijk. En dat laatste is wat ik bij andere merken nogal eens mis.

Fijne kleding, mooie ervaring

Fijn jurkje met goede pasvorm. Prettige stof, kreukt niet, ideaal voor de vakantietas. Snelle levering met persoonlijke touch. Heel fijn. Kom vast nog een keer terug.

helemaal prima!

Goede site. Alles in goede staat ontvangen

Uitstekend!

Mijn bestelling was snel binnen en de pasvorm was echt perfect. In het echt nog beter dan op de foto! Ben heel blij met deze aankoop!

Joyful!

Lovely, easy, colourful, peaceful!

Mooi product met een goede service!!!

Mooi product met een snelle en goede service!!!

Top service en altijd mooi ingepakt

Site is mooi en overzichtelijk, service heel goed. Geeft zo snel mogelijk antwoord en ze denkt ook heel goed met je mee qua maat & ander advies.

Besteld , zeer snel in huis , mooi verpakt , kortom ...geweldig

Prima service snelle levering leuk ingepakt......top

aanrader

Mooie producten en een snelle bezorging per fietskoerier.

Snelle levering, milieubewust verpakt!

De levertijd zoals beloofd. Milieu bewust verpakt en een leuk cadeautje erbij.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen