Geweldig!

Prachtig jurkje, met zorg ingepakt en bezorgd. Met een verrassend persoonlijk tintje wat het écht nog leuker maakt! Bedankt!♡

Leuke kleren en prima service

Leuke, mooie collectie en prima bezorging.

Prachtige duurzame kleding. Om blij van te worden!

Prachtige duurzame kleding, die met oog voor het milieu, met een attent kaartje erbij, thuis wordt bezorgd. Ik word hier echt heel erg blij van!

Snel en correct

Snelle bezorging via fietskoerier. Het pakketje paste bovendien mooi in de brievenbus. Erg blij met mijn goed passende blouse.

tip top in orde, van bestelling, tot levering.

tip top in orde, van bestelling, tot levering.

Goed 👍

Ik kreeg m'n bestelling keurig netjes ingepakt en ben er erg blij mee 👍

Geweldig verzorgd ingepakt

Bij elke bestelling voelt het als een kado. Vrolijke kleding, en super blij mee!!!!

Helemaal tevreden

Mijn eerste bestelling....prachtig vest....dacht dat het langer was...zie foto..maar houd het toch...zo mooi Ga wel weer wat bestellen...kende dit merk niet maar door artikel in Gelderlander ...winkeltje in Kampen....las.ik dit merk.ontzettend leuk deze stijl. Ook qua levering tevreden hoor.

Al meerdere keren iets besteld bij deze webshop. Altijd snelle levering en nette verpakking. En een vriendelijke klantenservice mocht er iets aan de hand zijn. Het assortiment sluit mooi aan bij mijn smaak en de webshop komt sympathiek en vrolijk over. Je kunt zien dat de eigenaresse het assortiment kiest op basis van een goede smaak.

Toffe collectie en top service.

Love, Peace & Joy is een te leuke webshop met een mooie collectie. Ellen, geeft altijd advies over een passende combinatie bijvoorbeeld. Je kleding wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd.

Vrolijke website. Snel geleverd. Superleuk jurkje.

Vroeg me wel af hoe het nu zit met de fietskoerier, mijn pakketje kwam met DHL

prima verzorgd

keurig op tijd bezorgd leuk ingepakt en een leuke jurk

Een mooi bomberjack voor mijn zus

De website is prettig en overzichtelijk met een uitgebreid assortiment. Het jack is mooi verpakt als een cadeau, een feestje om te geven en ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Zeer variërende duurzame collectie tegen zeer schappelijke prijzen.

Afgelopen 2 maanden een paar hele goeie ervaringen gehad qua aankopen bij LPJ. Een zeer goed aanbod, dat gezien de duurzaamheid ervan natuurlijk iets duurder is maar daarnaast ook prachtig blijft. MENSEN, die er werken, denken met je mee en bij een vraag komt het antwoord sowieso binnen 24 uur. KLASSE,!! De snoepjes, die meekomen, zijn echt de kers op de taart, kleinkinderen vinden ze geweldig en lekker. Een kinderhand is ook hedentendage nog vrij snel gevuld zie je maar..... Ze vinden het heel jammer, dat jullie geen kinderkleding verkopen.... Ga zo door...... Warme groet, Edith Eerhart

Snelle bezorging, mijn rokjes als een cadeautje ingepakt, super leuk!

Dik tevreden!

Perfecte service!

Artikel besteld en was een klein dingetje mee. Contact gezocht en direct werd een ander exemplaar -kosteloos- opgestuurd. Ontzettend tevreden over, ook over het artikel!!

Ik heb de bestelling snel ontvangen. De kleding zit goed en ik ben er tevreden mee. Een jurk moest ik terug sturen omdat die niet leuk stond. Jammer dat ik zelf de kosten moet betalen om iets retour te sturen. De website vind ik erg prettig door dat het ook goed uitlegt betreft de maten of je een maatje kleiner of groter moet bestellen. Al met al ben ik een tevreden klant.

Vriendelijke verkoop van mooie artikelen

Een uitnodigende site met net even andere kleding. Keurige verzending. Enige kleine nadeel is dat als je retour stuurt, je dit zelf moet betalen met een beetje regelwerk qua versturen (geen retoursticker, welke kosten bij welk gewicht).

Snelle en goede service!

Snelle en goede service. Mooie producten. Net even anders dan in de winkel!

Super snelle levering van een fijn pakketje

Om 15:00 uur besteld en de volgende dag lag het pakketje al in de brievenbus, welke ook nog eens met liefde was ingepakt!

Snelle service en vriendelijk contant

Heel prettig. Jas besteld en die werd snel geleverd met een vriendelijk kaartje. Helaas was de jas te groot dus retour,.ook die afhandeling ging heel vlot.

Prachtige, kleurrijke kleding die je een goed gevoel geven.

Ik ben zeer tevreden over Love, Peace & Joy en ik zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Lekker vlotte afhandeling

Leuke duidelijke webshop. Vlotte levering. Helaas was de maat niet goed dus de jurk is retour gegaan. Retour binnen 24u afgehandeld. Absoluut een top webwinkel.

Altijd fijn om een pakketje te krijgen van Love, peace & Joy

Love, peace & Joy heeft een ruime keuze aan de mooiste en kleurrijke kledingstukken. Je pakketje wordt snel verzonden met een leuke verassing. Verder duidelijke communicatie en bij vragen staat Ellen altijd voor je klaar.

Kwalitatief, uitstekend

Duidelijke maat info, minder kans om een kledingstuk te moeten retourneren. Mooi verpakt bij aankomst en met een lieve attentie erbij (3 snoepjes). Snelle levering.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen