Snel, verzorgd en mooi

Bestelling snel binnen, verzorgd ingepakt en verzonden. Kleding van mooie kwaliteit.

Snelle goede service

Mooie kleding met aandacht voor detail en natuur

Mooie jas en super goede service!

Mooie jas en super snelle en goede levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Dit is mijn eerste ervaring met deze site. Bestellen en betalen gaat makkelijk en de volgende dag was het binnen! De legging die ik heb besteld is zo enorm comfortabel! Ik ga zeker nog vaker bestellen!

Supersnel

Fijne snelle levering en het ziet er altijd uit als een cadeautje.

Wat een onwijs leuke (web)shop!

Ik word zo blij van al die leuke jurkjes en die kleurtjes, love it! Goede service en leuke attenties bij het uitpakken van de pakketjes, erg leuk!

Geweldige service

Klantvriendelijk.

Prachtige kleding

Ik kijk veel op de inspiratieblogs, lookbooks en insta en doe zo inspiratie op ahv de foto’s

Super mooie ,leuke kleding. Het pakketje is een cadeau om uit te pakken.

Heel snel geleverd

De bestelling was er heel snel, het was mooi ingepakt en er zat een aardig kaartje bij!

Fijne webshop

Leuke kleding en snelle levering

Leuke kleding

Leuke jurk, snel en duurzaam bezorgd

De jurk voldeed aan de verwachting. Het is fijn dat hij met de fietskoerier is bezorgd. Dat ging volgens planning. Alles helemaal prima dus .

Prettige website en snelle levering

Wat een keuze! Wat ik prettig vind is het feit dat er bij de artikelen staat welke maat /maten er beschikbaar zijn. Fijn om een pakketje te ontvangen en fijn dat de verpakking van afbreekbaar plastic is... Helaas de rok net te klein....... Shirt zit prima

Leuk, snel

Leuke items, snelle levering, woon in de buurt en in “gewone” tijden zelfs gelegenheid om ter plekke te passen als ik de bestelling kom halen. Toppie

Blij met love, peace & joy

De kleding is altijd prachtig, kwalitatief heel goed en via het maatschema perfect passend. Ik vind het ook een fijn gevoel, dat het mooi ingepakte pakje via de fietskoerier bezorgd wordt. Dank hiervoor.

snelle levering, prachtige bril

Snelle levering, prachtige kleding van goede kwaliteit en heel handig dat vermeld staat hoe de maat valt.

Mooie kleding en vlot geleverd

Betrouwbaar bedrijf dat altijd snel mooi materiaal zorgvuldig verpakt aflevert.

aflevering vlot

goede producten

Superwinkel!

Fijne winkel met mooie spulletjes en goede bezorging. Kleurrijk en bewust :-)

Fijne winkel

Ik koop regelmatig bij Love, Peace & Joy. Ze hebben een mooi assortiment met toffe merken. De levering is altijd snel en correct.

Goede en nette service.

Love en Peace heeft een goede uitgebreide webhop. Ondanks dat het online is, is er wel ruimte voor een persoonlijke touch. Er wordt meegedacht.

Superleuke webwinkel

Vorige week mijn bestelling binnen gekregen, keurig verpakt en een kleine attentie erbij superleuk, ik koop regelmatig bij jullie en blijf dat zeer zeker doen.

Gewoon goed!

Met zorg en aandacht ingepakt en geleverd. Thankx!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen